Til toppen

Pecorino Romano 8 mnd DOP 170 g

Produktnummer: 907229
EPD-nummer: 4342754
Lagerbeholdning:
Produsent: Granarolo

inkl. mva.

817,65 pr kg
Kjølevare

Berømt italiensk fastost, perfekt til matlaging. Pasteurisert.

Frakt- og leveringsalternativer
Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Sheep
Pecorinio Romano er sannsynligvis en av de eldste italienske ostene. Det sies at Romulus, grunnleggeren av Roma, selv laget denne osten. Osten er produsert på Sardinia av pasteurisert fåremelk og lammeløpe. Den modner ved 12 til 16 grader C i minst 8 måneder, i denne perioden blir den stadig saltet, snudd og vasket med saltvann. Den er meget arbeidskrevende å produsere, derfor har den også sin relative høye pris. Osten har en meget lang holdbarhet dersom man oppbevarer den riktig.
Smak
Pecorino Romano er en svært fast til hard og sprø ost. Ostemassen er hvit til halmfarget, skorpen glatt (dyppet i olje). Smaken er noe pikant. Pecorino Romano blir mer kornet (ostekrystaller) og saltere jo eldre den blir.
Bruksområder
Pecorino Romano egner seg utmerket til riving, er ideell til avrunding av sauser, supper, nudler og risretter, pastaretter og til gratinering. I tillegg kan den gjerne brukes i salater, til cocktail og som snacks hvor man skjærer den opp i biter.
Spesifikasjoner
Gtin D-pak 18002670008439
Gtin F-pak 8002670008425
EPD nummer 4342754
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Granarolo
Drenet vekt (Kg) N/A
Etikett PDO
Ingredienser Pasteurisert fåremelk, salt, animalsk løpe.
Periode PÅSKE
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8 °C.
Antall i kartong 10

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1633
Energi (KCal) 394
Fett (g) 32
Hvorav mettede fettsyrer (g) 18
Karbohydrater (g) 1
Hvorav sukkerarter (g) 1
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 26
Salt (g) 5
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Kjølevare

Parmigiano Reggiano trekant 30 mnd DOP 150 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907110
Utsolgt
Kjølevare

Negrini guanciale 80 g

Italiensk guanciale, skåret i tynne skiver.
501651
825,00 pr kg

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Cara Cucina ansjosfilet italiensk 80 g

Italienske ansjosfileter i solsikkeolje og salt.
180210