Til toppen

Urbani puré av sort trøffel 25 g

Produktnummer: 199800-Fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

10.360,00 per kg

Puré av ekte sort trøffel (tuber melansporum vitt).

Urbani er en Italiensk familiebedrift, som etter at Carlo Urbani startet det hele i 1850, har opparbeidet seg et anerkjent navn og rykte innen trøffelbransjen. I dag er Urbani den desidert største leverandør av trøffel på verdensbasis, og er en av de mest prestisjefylte eksportfirmaene Italia har. Trøffel er en svært sjelden sopp som vokser på røttene til visse tresorter, og det er trøffelhunder som brukes for å spore dem opp. Nesten all trøffel som omsettes i dag er fra Italia eller Frankrike. Det finnes flere sorter trøffel: «Hvit trøffel» som har et fargespekter fra gul-brun mot rosa, «sort sommertrøffel» som er hvit inni og sort utenpå, og «sort vintertrøffel» som er helt sort.
Smak
Sort vintertrøffel har masse smak, så vær forsiktig, du trenger ikke mye! Det er viktig at retten du lager får en behagelig trøffelsmak og ikke overtar hele smaksbildet. Da har du også nok puré til mange retter.
Bruksområder
Denne puréen er laget på tuber melansporum vitt (sort vintertrøffel), og er svært godt egnet til å tilføre enhver ønsket rett en smak av eksklusiv trøffel. Prøv den i en fløtesaus til pasta, i en risotto, i potetpuréen eller lag trøffelsmør til en biff.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Etter åpning: Oppbevares i kjøleskap, og brukes innen 7 dager.
Energi (KJ) 291.000 KJ
Energi (KCal) 69.000
Fett 1.300 g
Mettet fett 0.400
Karbohydrater 9.900 g
Sukkerarter 0.000
Protein 4.400 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.400
Gtin D-pak 7026591998000
Gtin F-pak 8000146040016
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Denne puréen er laget på tuber melansporum vitt (sort vintertrøffel), og er svært godt egnet til å tilføre enhver ønsket rett en smak av eksklusiv trøffel. Prøv den i en fløtesaus til pasta, i en risotto, i potetpuréen eller lag trøffelsmør til en biff.
Smak Sort vintertrøffel har masse smak, så vær forsiktig, du trenger ikke mye! Det er viktig at retten du lager får en behagelig trøffelsmak og ikke overtar hele smaksbildet. Da har du også nok puré til mange retter.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 25 Gram
EPD nummer 4043634
Ingredienser Sort trøffel (Tuber melansporum Vitt) 70%, saft av sort trøffel, extra virgin olivenolje, maisstivelse, salt, vegetabilsk fiber (inulin), hvitløk, sort pepper.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned