Til toppen

Snertingdal Staslin ca 220 g

Produktnummer: 901480
EPD-nummer: 6017115
Antall i kartong: 6
Lagerbeholdning:
Produsent: Snertingdal

inkl. mva.

Vare med variabel vekt Kjølevare

Norskprodusert tradisjonsrik nøkkelost fra Snertingdal, ystet på pasteurisert kumelk.

Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Cow
Snertingdal Ysteri er et ysteri med lange tradisjoner. Det startet opp i 1914, men dagens bygningsmasse ble bygget i 1919. Ysteriet var et samlingspunkt i bygda og arbeidsplass for mange, der flere lokale gårder leverte melk til osteproduksjon. Det ble produsert brune, hvite og blåmuggoster. Normanna Jarl osten, en fast blåmuggost, ble tidlig et varemerke i produksjonen. Den skilte seg klart ut med en Viking eller Jarl i logoen. Ysteriet flyttet driften til Gjøvik i 1976, da ble lokalene i Snertingdal omgjort til et traktorverksted. Fra 1985 til 2018 stod lokalene tomme. Dagens eier av Snertingdal Ysteri, Torill Sogn Haug, stod for en omfattende restaurering i den perioden. I 2020 startet Torill sammen med Ketil Kjenseth og Knut Torgeir Blystad produksjon i ysteriet. I dag produseres det flere ostesorter på ku- og geitemelk, varianter av fast gulost med og uten tilsatt krydder og to blåmuggoster. De har også et eget utsalgssted ved siden av ysteriet, Snertingdal cafe- og osteutsalg, som er et populært tilskudd i bygda.
Smak
Norskprodusert tradisjonsrik nøkkelost fra Snertingdal, ystet på pasteurisert kumelk.
Bruksområder
Nøkkelosten er en klassiker på den norske matpakken. Osten har sin opprinnelse fra byen Leyden i Holland. Staslin passer godt i salater og på smørbrød og egner seg som et supplement til ostefatet.
Spesifikasjoner
Gtin D-pak 97090059761119
Gtin F-pak 2390332000006
EPD nummer 6017115
Opprinnelsesland Norge
Opphavssted Norge
Varemerke Snertingdal
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, karve, nellik, animalsk løpe, surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509, konserveringsmiddel: konserveringsmiddel: lysozym (egg) E1105, syrekultur.
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 4 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1773
Energi (KCal) 423
Fett (g) 36
Hvorav mettede fettsyrer (g) 19.3
Karbohydrater (g) 6
Hvorav sukkerarter (g) 0.8
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 25
Salt (g) 1.4
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Inneholder
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Inneholder
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Hovedbilde
Last ned

Caputo pizzamel tipo-00 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel. Protein 13% W: 280-300.
130155

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola Super 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk. Inneholder 13,5% protein. W:320-340.
130162

Cara Cucina pesto alla genovese 1 kg

Klassisk italiensk pestosaus laget av frisk basilikum fra Liguria. Egner seg godt til pasta, tapenade og hjemmelaget pizza
383764