Skip to main content
Til toppen
Kremet kyllingpasta med Le Roulé hvitløk & urter

Kremet kyllingpasta med Le Roulé hvitløk & urter

En nydelig kremet pastarett som kombinerer saftig kylling, fyldig saus og den franske osten Le Roulé hvitløk & urter. Osten gir retten en rund og frisk smak med hint av hvitløk og urter – perfekt både til hverdags og som en litt mer luksuriøs helgerett.

Til 4 porsjoner trenger du

  • 500 g pasta (f.eks. pappardelle eller mafaldine)
  • 400 g kyllingfilet
  • 2 sjalottløk
  • 100 g crème fraîche
  • 100 g Le Roulé hvitløk & urter
  • 6 soltørkede tomater, finhakket
  • Olje til steking
  • Salt

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen i en stor kjele med godt saltet vann etter anvisningen på pakken.
  2. Skjær kyllingfiletene i tynne skiver. Varm litt olje i en stekepanne og stek kyllingen til den er gyllen. Sett til side.
  3. Finhakk sjalottløken og stek den lett i samme panne. Tilsett crème fraîche og Le Roulé hvitløk & urter, og la osten smelte til en jevn og kremet saus.
  4. Vend den kokte pastaen inn i sausen og rør godt. Tilsett kyllingen og de soltørkede tomatene.
  5. Server straks, gjerne med et dryss ferske urter.
Visning
Le Roulé hvitløk & urter 1,9 kg

Fransk ferskost med urter og hvitløk, ypperlig til bakt potet eller som kryddersmør.

Produktnummer: 905441
Lagerbeholdning:
648,42 pr kg
Montanini tomater soltørket 280 g

Soltørket tomater i solsikkeolje, salt og eddik.

Produktnummer: 192182
Lagerbeholdning:
516,67 pr kg
# De Cecco mafaldine (bølget båndpasta) 500 g

Bølgede båndpasta (også kalt Mafaldine)

Produktnummer: 263496
Lagerbeholdning:
103,00 pr kg
De Cecco pappardelle 500 g

Italiensk pasta som er noe bredere og tykkere enn tagliatelle.

Produktnummer: 263467
Lagerbeholdning:
125,00 pr kg
Lenker
Min side