Skip to main content
Til toppen
Pannestekt torsk med sopprisotto

En sort tallerken med sopprisotto og pannestekt torsk.

Pannestekt torsk med sopprisotto

4 porsjoner

  • 600 g torskeloin
  • 1 lime, saften
  • 1 løk, finhakket
  • 100 g sopp, i skiver
  • 4 ss olivenolje
  • 300 g risottoris
  • 4 dl hvitvin
  • 8 dl fiskebuljong
  • 4 ss smør
  • 4 ss Parmigiano Reggiano revet
  • 1 dl hasselnøtter, grovhakkede
  • salt og pepper
  • friske urter

Slik gjør du:

  1. Krydre torskefiletene med salt og pepper.
  2. Fres løken i olje til den er blank og myk i en kjele. Ha i risottorisen og soppen og la frese under omrøring i to minutter.
  3. Ha vinen i kjelen og kok under omrøring til vinen er kokt inn i risen. Rør hele tiden.
  4. Spe med en og en øse kraft. Kok under omrøring til kraften er kokt inn. Fortsett til all kraften er i kjelen. La koke til risen er al dente. Det vil si ferdigkokt, men fortsatt har en fast kjerne. Dette tar totalt 12-15 minutter.
  5. Dra kjelen av varmen og vend inn to ss smør og Parmigiano Reggiano. Smak til med linesaft, salt og pepper. La risottoen hvile i 3-5 minutter.
Visning
Airen blanco 0% hvit matvin 5 l

Matvin fremstilt av den spanske vin druen Airen. En balansert smak av sødme og syrlighet.

Produktnummer: 472070
Lagerbeholdning:
86,20 pr l
Oscar fiskebuljong 1l

Fiskebuljong med kraftig og rik smak.

Produktnummer: 451120
Lagerbeholdning:
145,00 pr l
Parmigiano Reggiano stick 12 mnd DOP 125 g

Tradisjonsrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.

Produktnummer: 907103
Lagerbeholdning:
580,00 pr kg
Riso Gallo Arborio risottoris 500 g

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.

Produktnummer: 132289
Lagerbeholdning:
130,00 pr kg
Lenker
Min side