Til toppen

Panna cotta med rabarbra marmelade


Panna cotta med rabarbra marmelade

To gjennomsiktige dessertskåler med panna cotta, toppet med rabarbra-marmelade og hakkede pistasjnøtter.

Slik gjør du:

1. Legg gelatinplater i kaldt vann.

2. Skrap ut frøene av vaniljestangen.

3. Visp sammen rømme og mascarpone til du har en klumpfri masse. Rør i fløte og sukker.

4. Varm opp blandingen over et vannbad. Rør hele tiden.

5. Ha i vaniljefrøene. Tilsett gelatinen og rør til blandingen er varm, men ikke koker. Press limesaft og ha i.

6. Fordel pannacottaen i 4-6 dessertglass. Avkjøl litt før du setter de i kjøleskapet.

7. La pannacottaen stå og stivne i kjøleskapet i minst 4-6 timer, helst over natten.

Tips:

Pynt med hakkede pistasjnøtter og sitronmelisse rett før servering.

4 porsjoner

porsjoner
2 gelatinplater
175 g lettrømme
2 dl fløte
1 dl sukker eller sukrin
4 lime, saften
60 g pistasjnøtter
sitronmelisse

Legg oppskrift i handlevogn