Til toppen
Panna cotta med rabarbramarmelade

Panna cotta med rabarbramarmelade

4 porsjoner

  • 2 gelatinplater
  • 1 vaniljestang
  • 175 g lettrømme
  • 150 g Mascarpone
  • 2 dl fløte
  • 1 dl sukker
  • 4 lime, saften
  • 8 ss Heimstølen rabarbramarmelade
  • 60 g pistasjnøtter
  • sitronmelisse

Slik gjør du:

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann.
  2. Visp sammen rømme og mascarpone til du har en klumpfri masse.
  3. Skrap ut frøene av vaniljestangen.
  4. Varm fløte, vaniljefrø og sukker til kokepunktet. Ta fløten av varmen.
  5. Press vannet ut av gelatinen og rør den inn i fløten til den er helt oppløst.
  6. Rør fløteblaningen sammen med rømme og mascarpone. Rør inn limesaft.
  7. Fordel pannacottaen i 4-6 dessertglass og sett dem i kjøleskapet.
  8. La pannacottaen stivne i kjøleskapet i minst 4-6 timer, helst over natten.


Tips: Pynt med hakkede pistasjnøtter og sitronmelisse rett før servering.

Sorter Navn (a > å)

Heimstølen rabarbramarmelade 156 ml

Håndlaget marmelade av rabarbra.
430675
Kjølevare

Mascarpone 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.
905101

Vaniljestang tahiti 2 stk

Eksklusiv vanilje fra Tahiti.
513520