Skip to main content
Til toppen
Ostekake med Le Roulé ananas

Ostekake med Le Roulé ananas

Frisk, kremet og tropisk – denne ostekaken med Le Roulé ananas, kokos og et speil av eksotisk juice er den perfekte festkaken når du vil imponere uten å bruke for mye tid. Den lages uten steking, får en silkemyk konsistens i kjøleskapet, og pyntes med friske frukter for en ekstra fargerik og innbydende kake.

Til en ostekake trenger du

  • 200 g revet kokos
  • 100 g hvit sjokolade, finhakket
  • 3 dl kremfløte
  • 50 g melis
  • 250 g Le Roulé ananas
  • 3 gelatinplater
  • 2 dl mangojuice
  • Eksotiske frukter og bær, til dekorasjon

Slik gjør du:

  1. Sett en kakering (ca. 24 cm) på et serveringsfat. Ha gjerne en remse med kakefolie på innsiden av kakeringen for å få en ekstra fin kant på kaken.
  2. Rist den revne kokosen i en tørr panne til den får en gyllen karamellfarge. Ta av varmen og tilsett den hakkede hvite sjokoladen. Rør godt til sjokoladen har smeltet og du får en jevn masse. Trykk blandingen ned i bunnen av kakeringen. La bunnen stå kjølig mens du lager fyllet.
  3. Pisk kremfløten med melis til myk krem. Vend den forsiktig inn i Le Roulé ananas til du får en luftig og fast ostekrem. Ha kremen over bunnen i kakeringen og sett kaken i kjøleskapet i minst 4–5 timer, eller til den er godt stivnet.
  4. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Varm opp mangojuice til kokepunktet. Ta kjelen av platen og rør inn de oppbløtte gelatinplatene til de er helt oppløst. Avkjøl blandingen litt (den skal være flytende, men ikke varm) og hell den forsiktig over den kalde ostekaken. Sett kaken tilbake i kjøleskapet i minst 2 timer til gelélokket har stivnet.
  5. Pynt med eksotiske frukter og gjerne noen blåbær før servering.
Visning
Le Roulé ananas ca 950 g

Fransk håndrullet ferskost med finhakket ananas.

Produktnummer: 905442
Lagerbeholdning:
764,00 pr kg
Lenker
Min side