Til toppen
Mel og pizzamel

Mel og pizzamel

Ønsker du å fylle hjemmet ditt med duften av hjemmelaget pizza, pasta, brød eller luftig bakverk? Vi har en rekke spesialmel fra Italia som gir deg autentisk og vellykket bakst.

Pizzamel til hjemmelaget pizzabunn

Hos oss finner du pizzamelet for å lage den perfekte italienske pizzabunnen. Vi anbefaler både Caputo hvetemel tipo 00, Caputo pizzamel 00, eller Dallari hvetemel tipo-0 når du skal lage pizza. Disse tåler hevetid opp til 24 timer- Går du for en langtidshevet bunn kan du gjerne prøve Caputo Nuvola som tåler opp til 48 timer heving. Mel av tipo 0 eller 00 har en pudderaktig konsistens og er egnet for å tåle både lang hevetid og de høye temperaturene en italiensk pizza skal stekes på. 

Mel til hjemmelaget pasta

Skal du lage pasta fra bunnen av, har Dallari et godt mel for dette. Dette melet er også et tipo 00-mel, som gir enormt gode bakeegenskaper. Melet kan også brukes til foccacia, ciabatta og annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens.

Sorter
Utsolgt

Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 25 kg

Finmalt mel med protein innhold 14% W: 360-380.
130220
37,56 pr kg
Nyhet

Caputo pizzamel grano nostrum 1 kg

Hvetemel tipo 0 fra 100 % italiensk korn fra Sør-Italia. W250/270
130198

Caputo hvetemel tipo-00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk mel. Protein 11% W:200-230.
130156

Caputo hvetemel tipo-00 Pasticceria 1 kg

Italiensk tipo 00 mel til bakverk.
130188

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Protein innhold 12,75% W:280-300
130161

Caputo pizzamel tipo-00 5 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Protein innhold 12,75% W:280-300
130184

Caputo pizzamel tipo-00 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel. Protein 13% W: 280-300.
130155

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 5 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182

Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 25 kg

Caputo saccorosso er ideell til pizza, focaccia, ciabatta, eller til annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Melet er en egenutviklet blanding fra den beste hveten på verdensmarkedet. Det er malt spesielt for å tåle stekning ved temperaturer over 370 °C. Melet kan brukes i steinovn, gassovn eller stekeovn. Protein 13,5% W:300-320
130159

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 1 kg

Finmalt italiensk mel med protein innhold 12,5% W:270-290.
130164