Skip to main content
Til toppen
Mel og pizzamel
Pizzamel
Pizzamel

Mel og pizzamel

Ønsker du å fylle hjemmet ditt med duften av hjemmelaget pizza, pasta, brød eller luftig bakverk? Vi har en rekke spesialmel fra Italia som gir deg autentisk og vellykket bakst.

Pizzamel til hjemmelaget pizzabunn

Hos oss finner du pizzamelet for å lage den perfekte italienske pizzabunnen. Vi anbefaler både Caputo hvetemel tipo 00, Caputo pizzamel 00, eller Dallari hvetemel tipo-0 når du skal lage pizza. Disse tåler hevetid opp til 24 timer- Går du for en langtidshevet bunn kan du gjerne prøve Caputo Nuvola som tåler opp til 48 timer heving. Mel av tipo 0 eller 00 har en pudderaktig konsistens og er egnet for å tåle både lang hevetid og de høye temperaturene en italiensk pizza skal stekes på. 

Mel til hjemmelaget pasta

Skal du lage pasta fra bunnen av, har Dallari et godt mel for dette. Dette melet er også et tipo 00-mel, som gir enormt gode bakeegenskaper. Melet kan også brukes til foccacia, ciabatta og annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens.

Visning
Sorter
Nyhet
Caputo Aria hvetemel tipo-0 inaktiv surdeig 1 kg

Italiensk hvetemel tipo-0, tilsatt inaktiv surdeig. Ideell til baking av pinsa og panne pizza. W:300/320

Produktnummer: 130203
Lagerbeholdning:
71,89 pr kg
Caputo pizzamel grano nostrum 1 kg

Hvetemel tipo 0 fra 100 % italiensk korn fra Sør-Italia. W250/270

Produktnummer: 130198
Lagerbeholdning:
49,00 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 1 kg

Italiensk mel med et proteininnhold på 11% W:200-230 som gjør at det egner seg svært godt til pizza. Hevetid inntil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130156
Lagerbeholdning:
52,00 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Pasticceria 1 kg

Italiensk tipo 00 mel til bakverk.

Produktnummer: 130188
Lagerbeholdning:
43,00 pr kg
Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.

Produktnummer: 130157
Lagerbeholdning:
69,00 pr kg
Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Et pizzamel som inneholder 12,75% protein og har en styrke som ligger på W 260-270. Perfekt mel til en ekte pizza napolitana. Hevetid opptil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130161
Lagerbeholdning:
57,00 pr kg
Caputo pizzamel tipo-00 5 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Proteininnhold 13%. W:280-300

Produktnummer: 130184
Lagerbeholdning:
42,00 pr kg
Caputo pizzamel tipo-00 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel. Protein 13% W: 280-300.

Produktnummer: 130155
Lagerbeholdning:
38,36 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.

Produktnummer: 130160
Lagerbeholdning:
57,00 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 5 kg

Dette melet har et proteininnhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.

Produktnummer: 130182
Lagerbeholdning:
37,60 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 25 kg

Caputo saccorosso er ideell til pizza, focaccia, ciabatta, eller til annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Melet er en egenutviklet blanding fra den beste hveten på verdensmarkedet. Det er malt spesielt for å tåle stekning ved temperaturer over 370 °C. Melet kan brukes i steinovn, gassovn eller stekeovn. Protein 13% W:300-320

Produktnummer: 130159
Lagerbeholdning:
49,48 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 1 kg

Caputo Nuvola er et pizzamel med et proteininnhold på 12,5% og en styrke på W 270-290. Melet er av typen tipo-0, og egner seg spesielt godt når du ønsker en pizza høy, flott skorpe. Hevetid opptil 48 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130164
Lagerbeholdning:
68,00 pr kg
Lenker
Min side