Til toppen

Heidal formost 250 g

Produktnummer: 901325
EPD-nummer: 5158068
Antall i kartong: 12
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

644,00 pr kg

Norsk tradisjonsrik brunost støpt i mønstret form.

Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Vegetarian
Cow
Goat
Heidal ysteri ligger i en sidedal til Gudbrandsdalen, ved porten av Jotunheimen. Her har det blitt ystet og kinnet så lenge en kan huske, men i 1920 fikk dalen sitt første dampysteri. Dette meieriet ble etterhvert til Østlandsmeieriet, kjent som Tine, og da ysteriet ble lagt ned i 1995 var det stor sorg i bygda. Det gikk ikke mange årene før Hege Krukhaug tok saken i egne hender og åpnet "nye" Heidal ysteri i 1999. I dag produserer de den velkjente formosten, glatt brunost, prim og rømmegraut. Formosten er støpt i gammeldagse former med akantusmønster.
Smak
Brunosten til Heidal er mild, søt, fyldig og rund på smak.
Bruksområder
Heidal sin brunost, eller raudost som de sier i Heidal, er som skapt for den tradisjonsrike norske matpakken. Men brunost kan brukes til så mye mer! Prøv å rør litt brunost inn i havregrøten eller i viltsausen, eller bruk den til is, vafler eller i brøddeigen. Du kan også smøre noen lefser med smør, brunost og sprøstekt spekeskinke, og servere som fingermat i fine ruller.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Max.temp 6 °C.
Gtin F-pak 7090000400040
Gtin D-pak 7038010572715
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Norge
Opphavssted Norge
EPD nummer 5158068
Varemerke Heidal
Ingredienser Pasteurisert kumelk, pasteurisert geitemelk, myse, fløte.
Min.temp 1 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk kan oppbevares i korte perioder i romtemperatur.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold
Protein (g) 11
Fett (g) 29
Hvorav sukkerarter (g) 27.2
Energi (KJ) 1920
Energi (KCal) 462
Salt (g) 0.2
Karbohydrater (g) 39
Hvorav mettede fettsyrer (g) 19
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Inneholder
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Ja
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned

Umami matcha pulver ØKO 50 g

Matcha er tørkede, malte grønne teblader.
120220

Antonio Sotos paella ris 500 g

Spansk paella ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype. Det gir ekstra mye smak når du koker den i god kraft. Hvilke ingredienser som ellers hører hjemme i retten, avhenger av hvem du spør. I Valencia lages den tradisjonelt uten sjømat. Ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling eller chorizo, er vanlige for retten og selvfølgelig safran samt et eget utvalg av grønnsaker.
180200

Bornholms kippers i vann 190 g

Sild fra Nord-Europa som er saltet og røket på tradisjonelt vis.
186484

Borde tørket sort trompetsopp 20 g

Eksklusiv sopp i kantarellfamilien med aromatisk smak av skog og pepper.
190064