Til toppen
Gnocchi a la Sorrentina

Gnocchi a la Sorrentina

4 porsjoner

  • 1 kg gnocchi
  • 800 g Mutti passata
  • 1 hvitløkfedd
  • 375 g mozzarella, skåret i terninger
  • 60 g Parmigiano Reggiano
  • Frisk basilikum
  • salt

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Lag sausen ved å frese hvitløken i litt olje og tilsett deretter passata, basilikum og salt.
  3. I mellomtiden lar du saltet vann koke opp i en kasserolle. Kok deretter gnocchien etter anvisningen på pakken.
  4. Ha gnocchien over i en ildfast form og hell over tomatsausen.
  5. Legg til slutt på mozzarella-terningene og revet Parmigiano Reggiano.
  6. Stek dette i oven i 5 minutter eller til all osten har smeltet. Serveres rykende varm.
Sorter Navn (a > å)

De Cecco gnocchi 500 g

Potetpasta i små "kuler". En klassiker fra Italia.
263410
Kjølevare

Mozzarella fersk 125 g

En av Italias mest utbredte matvarer, med uendelige bruksområder.
907186

Mutti passata 400 g

Passerte tomater er en ferdig tomatsaus som kun skal varmes. Passer til mat med kort tilberednings tid, som pasta og lyst kjøtt. Passata er mild og fyldig med en søt smak av tomat.
192106
Kjølevare

Parmigiano Reggiano revet fersk 12 mnd DOP 60 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907570