Til toppen

Eiker Mutschli ca 600 g

Varenummer: 901104
EPD nummer: 2128759
F-pak i D-pak: 1

Norskprodusert halvfast rødkittost med en rik og pikant smak uten å bli for sterk for norske ganer.

Eiker Gårdsysteri ligger i Hokksund i Buskerud, og eies og drives av Toppenhaug Samdrift, Signe R. Dahlen og Anne Marie Sando. Dyrevelferd er høyt prioritert, og kuene får gå fritt i et topp moderne fjøs, og bestemmer selv når de vil melkes, spise og sove. De startet osteproduksjon i 2003, og har nå mange varianter i sortimentet sitt. Blant disse finner du Eiker Camembert, Holtefjell, Mutschli, Tilsiter og Gruveosten som lagres i Blaafarveværkets gruver.Mutschli modnes i minimum 3 uker.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1666.000 KJ
Energi (KCal) 398.000 KCal
Fett 33.000 g
Mettet fett 18.000
Karbohydrater 0.100 g
Sukkerarter 0.030
Protein 26.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.500
Gtin D-pak 97038010570714
Opphavssted Norge
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Eiker Mutschli har et sveitsisk preg som gjør at den passer utmerket til raclette. Den kan også serveres på en osteanretning, i salat, på smørbrød, eller brukes i matlagging til for eksempel gratinering.
Smak Dette er en halvfast rødkittost med små hull som har en rik og pikant smak uten å bli for sterk for norske ganer.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 600 Gram
EPD nummer 2128759
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, syrekultur, mikrobiell løpe.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 3
Skarp 3
Fyldig 4
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 4 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste