Til toppen
Bløtkokt egg med brie- og serranoskinketoast

Bløtkokt egg med brie- og serranoskinketoast

Luksus til helgefrokosten! Prøv denne deilige toastoppskriften som garantert vil gi deg en god start på dagen. Nytes alene eller deles med nære og kjære.

Fire porsjoner

  • 4 egg
  • 8 skiver loff
  • 2 ts Fallot dijon sennep lys
  • 250 g Brie de Paris
  • 12 skiver serranoskinke
  • 2 ss smør

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 210 °C.
  2. Kok egg til bløtkokte/smilende i fosskokende vann, ca. 6 minutter.
  3. Smør loffskivene med sennep. 
  4. Del brie i biter og fordel utover halvparten av skivene. Legg de resterende skivene over med sennep ned.
  5. Smør utsiden av hver sandwich med litt smør, del dem i tre og surr serranoskinke rundt.
  6. Legg dem på et stekebrett med bakepapir og stek dem i ovnen til de er gylne og osten har smeltet.
  7. Server til kokte egg.
Sorter Navn (a > å)
Kjølevare

Brie de Paris 250 g

En av Norges mest solgte Brier, perfekt på ostebord eller til desserter.
903208

Fallot dijon sennep lys 210 g

Fransk klassisk, lys dijon sennep
515200
Kjølevare

Serranoskinke Delizias skivet 11 mnd 120 g

Spansk spekeskinke som er lagret i 11 måneder.
500630