Til toppen

Balsamicomarinerte jordbær med mascarponekrem

 

Dette er oppskriften på en enkel, men fantastisk god dessert! Friske bær med italiensk mascarpone er en nydelig kombinasjon.  


Balsamicomarinerte jordbær med mascarponekrem

 

Slik gjør du: 

1. Vask og rens bærene før du deler de i to eller fire. (Se an størrelsen)

2. Press appelsinene i en juicepresse og bland juicen med sukker og balsamicoeddik. Her kan du gjerne variere sukkermengden etter hvilken type bær du bruker og hvor søte de er. Hell marianden over bærene, vend lett sammen og la de stå kjølig i minst en time.

3. Pisk mascarponen lett sammen med sukker og vanlijesukker. Tips! Pisk på medium hastighet for å unngå at mascarponen blir for tynn.

Server enten i posjonsglass eller i pene serveringsboller og pynt med blader av sitronmelisse.  

4 porsjoner

porsjoner
2 kurver med jordbær
Marinade
2 appelsiner
4 ss sukker
Mascarponekrem
3 ss sukker
2 ts vaniljesukker

Legg oppskrift i handlevogn