Skip to main content
Til toppen
Mel og pizzamel
Pizzamel
Pizzamel

Mel og pizzamel

Ønsker du å fylle hjemmet ditt med duften av hjemmelaget pizza, pasta, brød eller luftig bakverk? Vi har en rekke spesialmel fra Italia som gir deg autentisk og vellykket bakst. Skal du lage pasta fra bunnen av, har Dallari et godt mel for dette. Dette melet er også et tipo 00-mel, som gir enormt gode bakeegenskaper. Melet kan også brukes til foccacia, ciabatta og annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Se vår utvalg pizzamel her.

Visning
Sorter
Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Et pizzamel som inneholder 12,75% protein og har en styrke som ligger på W 260-270. Perfekt mel til en ekte pizza napolitana. Hevetid opptil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130161
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Caputo pizzamel grano nostrum 1 kg

Hvetemel tipo 0 fra 100 % italiensk korn fra Sør-Italia. W250/270

Produktnummer: 130198
Lagerbeholdning:
48,50 pr kg
Dallari hvetemel tipo-00 1 kg

Italiensk finmalt tipo 0 mel som inneholder 11% protein. W 240 - 270. Brukes tradisjonelt til pizza. Melet gjør pizzaskorpen luftig og gir mye smak. Anbefalt hevetid 4-8 timer.

Produktnummer: 130151
Lagerbeholdning:
34,50 pr kg
Dallari durumhvete semolato 1 kg

Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.

Produktnummer: 130150
Lagerbeholdning:
48,50 pr kg
Dallari hvetemel tipo-0 1 kg

Italiensk finmalt mel til blandt annet pizza som gir pizza skorpen en god smak og et flott resultat.

Produktnummer: 130152
Lagerbeholdning:
34,50 pr kg
Nyhet
Caputo Aria hvetemel tipo-0 inaktiv surdeig 1 kg

Italiensk hvetemel tipo-0, tilsatt inaktiv surdeig. Ideell til baking av pinsa og panne pizza. W:300/320.

Produktnummer: 130203
Lagerbeholdning:
60,50 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 1 kg

Caputo Nuvola er et pizzamel med et proteininnhold på 12,5% og en styrke på W 270-290. Melet er av typen tipo-0, og egner seg spesielt godt når du ønsker en pizza høy, flott skorpe. Hevetid opptil 48 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130164
Lagerbeholdning:
57,99 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 1 kg

Italiensk mel med et proteininnhold på 11% W:200-230 som gjør at det egner seg svært godt til pizza. Hevetid inntil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130156
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.

Produktnummer: 130160
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.

Produktnummer: 130157
Lagerbeholdning:
51,00 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 1 kg

Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14,5%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130165
Lagerbeholdning:
44,00 pr kg
Caputo surdeig Criscito di Casa 1 kg

Italiensk surdeigsblanding.

Produktnummer: 130163
Lagerbeholdning:
147,00 pr kg
Lenker
Min side