Til toppen

Vaniljestang madagaskar (bourbon) 3 stk

Produktnummer: 513530
Lagerbeholdning:

Vanilje fra Madagaskar er den vaniljetypen som har størst innhold av vanillin. Aromaen karakteriseres som dyp, fyldig, søt og kremet.

Vanilla Planifolia har sitt opphav i Mexico, og frem til midten av 1800-tallet var dette landet hovedprodusenten av vanilje. På 1800-takket startet franskmennene med dyrking av vanilje på Réunion, øya som engang het Bourbon, derav navnet "Bourbonvanilje". Dette er den vanligste typen vanilje, og naboøya Madagaskar er nå største produsent. Vanilje er en tropisk orkidé, og ettersom alt arbeid med fremstillingen av disse aromatiske smaksbombene er manuelt, er dette svært kostbart og tidkrevende arbeid. Vaniljeorkidéen krever skygge og er avhengig av en annen plante å vokse oppetter. Blomstene befruktes for hånd og først 6 måneder senere er fruktene klare for høsting. For å få frem smaksstoffene og den fantastiske aromaen må vaniljestengene kokes, legges i svettekasser og tørkes i en møysommelig prosess over flere måneder.
Smak
Vanilje fra Madagaskar er den vaniljetypen som har størst innhold av vanillin. Stengene er lange og slanke, og aromaen karakteriseres som dyp, fyldig, søt og kremet.
Bruksområder
Madagaskar vaniljestang er velegnet i desserter, iskrem, søte sauser og bakverk, men vanilje kan også benyttes i andre matretter.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1100.000 KJ
Energi (KCal) 260.000
Fett 6.900 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 47.000 g
Sukkerarter 0.000
Protein 4.000 g
Kostfiber 7.000
Salt 0.000
Gtin D-pak 3760123762489
Opphavssted Madagascar
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Madagaskar vaniljestang er velegnet i desserter, iskrem, søte sauser og bakverk, men vanilje kan også benyttes i andre matretter.
Smak Vanilje fra Madagaskar er den vaniljetypen som har størst innhold av vanillin. Stengene er lange og slanke, og aromaen karakteriseres som dyp, fyldig, søt og kremet.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 27 Gram
EPD nummer 2300101
Ingredienser Vaniljestenger (vanilla planifolia).
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned