Til toppen

Try Me wine & pepper sauce 147 ml

Varenummer: 380474
EPD nummer: 2444032
F-pak i D-pak: 12
Fra:

Tradisjonell worcestershiresaus med fatlagret sherry og cayennepepper.

I begynnelsen på 60-tallet eksperimenterte James Wright på Old Try Me Spice House i Knoxville med et utvalg av sauser basert på lagret Cayennepepper. Der i blant en som han kalte Tiger Saus og som inneholdt 28 forskjellige krydder og smakstilsetninger. I 1979 kjøpte Fred Hafer oppskriften og dannet Gourmet Food Company Inc. Han forkortet varemerket til Try Me og begynte sin vellykkede lansering av Tiger Saus i USA. Senere har det kommet til flere varianter med sauser og smakstilsetninger i denne serien som definerer det amerikanske sydstatskjøkkenet. Dette er en tradisjonell worcestershiresaus med fatlagret sherry og cayennepepper.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Ristes godt før bruk. Oppbevares kjølig etter åpning.
Energi (KJ) 363.000 KJ
Energi (KCal) 87.000 KCal
Fett 0.000 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 21.000 g
Sukkerarter 19.000
Protein 0.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 3.900
Gtin D-pak 10075076130057
Gtin F-pak 75076130050
Opphavssted USA
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Try Me vin & peppersaus er velegnet som smakstilsetter i marinader, supper og sauser. Kan også brukes som bordsaus.
Smak Denne sausen er en mørkebrun og lettflytende kryddersaus med smak av sherry og et hint av pepper.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 147 Milliliter
EPD nummer 2444032
Ingredienser Destillert eddik, vann, sukker, rød kajennepepper 10%, sherry 6%, salt, fargestoff: karamell (ammoniakk prosess) E150c, hydrolysert maisprotein, tamarind ekstrakt, naturlig ansjos aroma (fisk), fortykningsmiddel: xantangummi E415.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Ja
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste

Mutti tomater hele 2,5 kg

Solmodne hele tomater, skinnfrie i tykk tomatsaus.
Varenummer: 192113
F-pak i D-pak: 6

Pepperonipølse calabra ca 300 g

Italiensk klassisk sterk salami.
Varenummer: 501008
F-pak i D-pak: 1

Mutti tomater finhakkede (polpa) 400 g

Knuste tomater i tomatjuice.
Varenummer: 192130
F-pak i D-pak: 12

Fourme D'Ambert AOP ca 2 kg

Fourme d'Ambert produseres i området Auvergne som ligger i det sydlige Frankrike. Osten gir ekstra god smak til supper, sauser og dressinger.
Varenummer: 905875
F-pak i D-pak: 1