Toast med brie, bringebær og sjokolade
Om du er en av de som foretrekker søtt til frokosten, eller kanskje har lyst til å prøve noe nytt til kveldskosen, er toast med brie, bringebær og sjokolade verdt å prøve. Så enkelt og så godt!
To porsjoner
- 4 skiver fint brød (gjerne brioche)
- 2 ss bringebær- eller appelsinmarmelade
- 6 skiver Brie de Paris
- 50 g sjokoladebiter
- 12 stk friske bringebær
- 1 ss smør
Slik gjør du:
- Legg brødskivene utover en fjøl. Smør marmelade på to av skivene. Legg brie, sjokolade og bringebær oppå skivene. Legg de en skive på toppen av hver brødskive.
- Stek toastene i smør i en stekepanne til de er gylne, og osten har smeltet. Dette tar ca. 3 minutter på hver side på middels varme.
- Del toastene i to og server umiddelbart!