Tagliatelle med salsiccia og sopp
Rask og enkel middag lager du med fersk tagliatelle fra Bertagni, små kjøttboller av rå italiensk pølse (salsiccia) og stekt sopp.
Til to porsjoner trenger du:
- 300 g tagliatelle
- 4 stk aromasopp
- 150 g rå salsiccia
- 1 fedd hvitløk, grovhakket
- Revet parmesan
- Ekstra virgin olivenolje
- 1 dl kokevann fra pasta
- Fersk basilikum eller persille, finhakket
Slik gjør du:
- Rens og vask aromasopp og kutt i skiver.
- Ha litt olivenoje i en stor stekepanne og varm opp. Stek soppen til den har fått litt farge. Ha i hvitløk og salsciccia i biter og stek til pølsen er brunet.
- I mellomtiden koker du opp en kjele med saltet vann og koker deretter tagliatellen etter anvisning på pakken.
- Ta vare på litt av kokevannet og ha tagliatellen i stekepannen med sopp og pølse. Hell over kokevannet og bland godt. Smak til med salt og pepper.
- Server med rikelig revet parmesanost og hakkede urter.