Kundeforum
|
Nyhetsbrev
Min side
|
Infosenter
|
Favoritter
Til toppen
Beløp
Ostedisken
Blåmuggost
Chèvre
Fastost
Ferskost
Hvitmuggost
Kittmodningsost
Smelteost
Ostebrett
Ostetilbehør
Vegansk ost
Kjøttdisken
Paté og confit
Sjømat
Spekemat
Vegansk kjøtterstatning
Tørrvarehylla
Drikke og kaffe
Fond og matvin
Kaker og snacks
Kjeks og bakervarer
Kjøkkenutstyr
Krydder
Mel og baking
Meierivarer
Olje og eddik
Pasta og nudler
Ris og gryn
Sauser og dressinger
Syltetøy og pålegg
Vegansk
Grøntavdelingen
Frukt og bær
Grønnsaker i olje
Hermetiske grønnsaker
Hermetiske tomater
Linser og bønner
Oliven
Sopp og trøffel
Supper
Syltede grønnsaker
Oppskrifter
Frokost
Lunsj
Middag
Dessert
Ost
Pizza
Grillmat
Tilbehør
Sauser og marinader
Kaker og bakst
Salater
Vegetar
Bak disken
Kunnskapshjørnet
Norske merkevarer
Våre merkevarer
Temasider
Nye produkter
Produktkatalog
Messer og aktuelt
Toggle navigation
Toggle navigation
Toggle navigation
Salat med sprø parmaskinke, oliven og tapenade
SLIK GJØR DU DET
Stek spekeskinkeskivene i ovnen på 180 grader i ca 10 minutter til de er sprø.
Bland sammen tapenade, olivenolje, sitronskall og sitronsaft i en skål.
Anrett ruccola, pinjekjerner, oliven og cherrytomater i to boller.
Topp med sprøstekt parmaskinke og tapenadedressing før servering.
4 porsjoner
12 skiver Parmaskinke
2 ss grønn tapenade
2 dl Iliada olivenolje
2 ts revet sitronskall
2 ss sitronsaft
2 pose ruccola
8 ss ristede pinjekjerner
2 dl Illiada oliven uten stein, delt i to
20 cherrytomater, delt i fire
2 ss smør
8 skiver landbrød
8 skriver skinke- eller kalkunpålegg
400 g Brie de Paris
Rødbetkrem
4 små rødbeter
1/2 rødløk
2 ss olivenolje
1 dl bringebæreddik
salt og pepper
2 ss sukker
1 ts sennep
1 hel kanelstang
125 g Snøfrisk naturell
Skriv ut oppskrift
Hovedmeny
×
×
Infosenter
Kundeforum
Nyhetsbrev
Favoritter (
)
Language
Norsk
Engelsk