Skip to main content
Til toppen
Salat med sprø parmaskinke, oliven og tapenade

Salat med sprø parmaskinke, oliven og tapenade

4 porsjoner

  • 12 skiver Parmaskinke
  • 2 ss grønn tapenade
  • 2 dl Iliada olivenolje
  • 2 ts revet sitronskall
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 pose ruccola
  • 8 ss ristede pinjekjerner
  • 2 dl Illiada oliven uten stein, delt i to
  • 20 cherrytomater, delt i fire

 

Slik gjør du:

  1. Stek spekeskinkeskivene i ovnen på 180 grader i ca 10 minutter til de er sprø.
  2. Bland sammen tapenade, olivenolje, sitronskall og sitronsaft i en skål.
  3. Anrett ruccola, pinjekjerner, oliven og cherrytomater i to boller.
  4. Topp med sprøstekt parmaskinke og tapenadedressing før servering.
Visning
Iliada olivenolje 500 ml

En mild olivenolje som egner seg spesielt godt til steking

Produktnummer: 420201
Lagerbeholdning:
330,00 pr l
Parmaskinke DOP 200 g

Italias stolthet. Spekeskinke laget i Parma. Lagret i 14 måneder.

Produktnummer: 501013
Lagerbeholdning:
1.205,05 pr kg
Tapenade grønn oliven 150 g

Tapenade av grønn oliven er en perfekt smaksetter på en kanapé, toast eller sandwich.

Produktnummer: 960025
Lagerbeholdning:
446,67 pr kg
Lenker
Min side