Til toppen

Salami firenze 70 g

Produktnummer: 500951
EPD-nummer: 1405869
Antall i kartong: 10
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

825,71 pr kg

Italiensk salami med fennikel og pepper.

Salami Firenze er en italiensk salami som kommer fra Firenzeområdet i Toscana, nord i landet. Historien forteller om en tyv som stjal en salami på en messe i nærheten av byen Prato og gjemte den på en stand med vill fennikel. Da han kom tilbake for å hente salamien oppdaget han at den hadde absorbert krydderet og fått en delikat og god smak. Om denne historien er sann vites ikke med sikkerhet, men det man vet er at salamien har fått navnet sitt etter de ville fennikelfrøene som heter finocchio på italiensk. Pølsa består hovedsakelig av svinekjøtt, salt, sukker, krydder og urter og selvsagt fennikelfrø.
Smak
Denne salamien kan variere i størrelse mellom ca. 10-20 cm i diameter. Smaken er mild og den anis/lakrisaktige smaken av fennikelfrøene er tydelig uten å overdøve. Konsistensen er fast og kjøttstrukturen er mellomgrov med tydelige biter av spekk og krydder.
Bruksområder
Salami Firenze er velegnet til pålegg på alt av bagetter, ciabatta etc. I Italia brukes den til middag pakket i kålblader, sammen med polenta. Egner seg også godt på koldtbord og som snacks pølse. Prøv en salat med salami, selleri, fennikel, provlone, parmesan, olje og eddik. Denne salamien kan benyttes både varm og kald.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Max.temp 7 °C.
Gtin F-pak 8016451410703
Gtin D-pak 7026595009511
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Italia
Tilleggsinfo pakket i beskyttende atmosfære. til 100g ferdigvare er anvendt: svinekjøtt 128g.
Opphavssted Italia
EPD nummer 1405869
Varemerke Tanzi
Ingredienser Kjøtt av svin, salt, dekstrose, fennikel frø, pepper, hvitløk, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250, kaliumnitrat E252.
Min.temp 2 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold
Protein (g) 23
Fett (g) 31
Hvorav sukkerarter (g) 0.5
Energi (KJ) 1553
Energi (KCal) 375
Salt (g) 3.8
Karbohydrater (g) 0.9
Hvorav mettede fettsyrer (g) 12
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Fri for
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned

Mozzarella blokk 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett å rive.
907188

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Protein innhold 12,75% W:280-300
130161

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160