Til toppen
Ristet brød med brie, bær og appelsinhonning

Ristet brød med brie, bær og appelsinhonning

Vi elsker kombinasjonen av brie, honning og bær! Denne retten passer nydelig som frokost, lunsj eller forrett.

Fire porsjoner

  • 2 ss smør
  • 8 skiver loff eller lyst surdeigsbrød
  • 400 g Brie de Paris
  • 4 dl bær. f.eks. blåbær, bringebær og jordbær

Appelsinhonning

  • 250 g Lune de miel akasiehonning
  • 1 appelsin, skall og saft

Slik gjør du:

  1. Varm honning med finrevet appelsinskall og -saft til rett under kokepunktet. Rør til det er godt blandet og ha over på glass. Avkjøl før bruk.
  2. Varm en panne med smør og rist loffskivene til sprø og gylne på begge sider. Del brie i skiver og fordel på skivene.
  3. Topp med bær og appelsinhonning før servering.
Sorter Navn (a > å)
Kjølevare

Brie de Paris 250 g

En av Norges mest solgte Brier, perfekt på ostebord eller til desserter.
903208

Lune de miel akasiehonning 250 g

Lys, flytende honning med mild smak.
430518