Til toppen

Ridderheims


Ridderheims har produsert delikatesseprodukter helt siden 1987. Hos Ridderheims har råvarene vært i fokus siden oppstarten og det viktigste i produksjonen av matvarene. Allerede på 80-tallet reiste de verden rundt blant produsenter og gårder for å finne nyheter, se på trender og velge de beste råvarene.

Ridderheims har ett bredt sortiment med fokus på innovasjoner og spennende internasjonale smaker. Noen av deres produkter er snackpølser, oliven, tomatprodukter, patèer, tapasbrett, hummus, bønner og mye, mye mer.

Snackpølser

Snackpølser som ølpølser og  snackbites er like mye en delikatesse som
en matbit på farten, en del av et tapasbord eller som noe godt til kvelds. Her finner du flere smaker, fra mild smak til sterk, slik at alle har muligheten til å finne sin favoritt. Uansett hva det blir, kan du alltid være sikker på at den er fylt med kvalitetskjøtt og gode krydder.

Pateer og postei

Ridderheims tilbyr et bredt utvalg pateer og postei, og har også et alternativ til de som foretrekker et vegetarisk alternativ. Ridderheims' smaksrike vegetarpostei er produsert av erteprotein og krydret med steinsopp. Et sunt og smaksrikt pålegg som gjør seg godt på brødskiven. Den passer også for veganere.

Dressing og dipper

Glad i dressinger og dipper? Ridderheims tilbyr produkter som virkelig setter en ekstra spiss på selv den enkleste matrett. I sortimentet finner du aiolier og tatziki som setter prikken over i’en på kjøttretter, sjømat, pølser, taco, pizza og grønnsaker.Ovnsbakt laks med chunky tapenade

Ovnsbakt laks med chunky tapenade

Røkt paprikasuppe med feta og ølpølse

Røkt paprikasuppe med feta og ølpølse

Greske kjøttboller

Greske kjøttboller

Kjøttdeig med soltørkede tomater

Kjøttdeig med soltørkede tomater

Biff av kikerter med oliven og feta

Biff av kikerter med oliven og feta