Til toppen

Raclette ca 6 kg

Fransk kittmodningsost til raclette, passer også til annen matlaging.

Raclette er en halvfast ost med opprinnelse fra områdene rundt Genfersjøen – som ligger både i Sveits og Frankrike. Den har fått sitt navn fra det franske ordet racler som betyr å skrape, og osten har gitt navn til måltidet/retten «Raclette». Raclette-osten er produsert av pasteurisert kumelk.
Allergener
Melk
Smak
Raclette har noe hullsetting i ostemassen, og en fantastisk god smelteegenskap. Raclette blir kraftigere i smak ved lagring. Dersom det fremkommer hvite/grå flekker på skorpen, er det bare å fjerne det med saltvann og en klut.
Bruksområder
Raclette-osten brukes som navnet tilsier i retten Raclette, men kan også brukes som gratinering og i sauser.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Skorpen skal ikke spises.
Energi (KJ) 1496.000 KJ
Energi (KCal) 360.000
Fett 28.000 g
Mettet fett 18.000
Karbohydrater 1.000 g
Sukkerarter 1.000
Protein 25.500 g
Kostfiber 1.200
Salt 1.500
Gtin D-pak 93250551815480
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Raclette-osten brukes som navnet tilsier i retten Raclette, men kan også brukes som gratinering og i sauser.
Smak Raclette har noe hullsetting i ostemassen, og en fantastisk god smelteegenskap. Raclette blir kraftigere i smak ved lagring. Dersom det fremkommer hvite/grå flekker på skorpen, er det bare å fjerne det med saltvann og en klut.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 6000 Gram
EPD nummer 2235596
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe, syrekultur, fargestoff: annatto E160b, konserveringsmiddel: natamycin E235.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 3
Skarp 3
Fyldig 3
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 8