Til toppen

Queso de Cabra al Vino ca 2,5 kg

Varenummer: 907268
EPD nummer: 2238988
F-pak i D-pak: 1

En delikat halv fast geitemelksost marinert i rødvin.

Queso De Cabra er en spansk halvfast ost, som blir produsert av pasteurisert geitemelk. Den blir produsert i området Castilla La Mancha i det sørlige Spania. Geitene i dette området har tilpasset seg områdets høye temperatur og tørre luft. Dette gir melken en helt spesiell kvalitet.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Skorpen skal ikke spises.
Energi (KJ) 1610.000 KJ
Energi (KCal) 385.000 KCal
Fett 32.900 g
Mettet fett 23.700
Karbohydrater 0.860 g
Sukkerarter 0.750
Protein 21.400 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.530
Gtin D-pak 2147483647
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Queso De Cabra egner seg godt til ostefat og osteanretninger med frisk frukt og lyst brød (baguette). Den kan også brukes i matlaging og til salater etc. Dersom osten serveres som den er, er det viktig å temperere den godt.
Smak Queso De Cabra er marinert i rødvin og modnes ca. 45 dager før eksport. Rødvinen gir den litt søte osten en syrlig ettersmak.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 2800 Gram
EPD nummer 2238988
Ingredienser Pasteurisert geitmelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, lysozym (fra egg), surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509, rødvin (sulfitt).
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Ja
Bøffel Nei
Fast 4
Skarp 3
Fyldig 4
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Ja
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Ja
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 4 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste