
En bolle med gresk salat og en frisk dressing som tilbehør.
Pastasalat med feta
Kan det friste med en nydelig gresk pastasalat som kan serveres året rundt? Her er en superenkel oppskrift.
4 porsjoner
- 200 g pastaskruer (fusilli)
- 150 g Iliada Kalamata oliven
- 1 agurk, i tynne skiver
- 200 g små tomater, delt i fire eller to
- 1 liten rødløk, i tynne skiver
- 150 g gresk feta, i terninger
- 1 pk ruccola
Gresk dressing
- 100 ml Iliada Kalamata olivenolje
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ss presset sitron
- 1 fedd hvitløk, finrevet
- 1 ts tørket oregano
- litt salt og nykvernet pepper
Slik gjør du:
- Kok pasta etter anvisning. Skyll i kaldt vann og sil av overflødig væske.
- Bland pasta sammen med resten av ingrediensene.
- Gresk dressing: Bland sammen alle ingrediensene. Hell over salaten. Dryss over litt salt og pepper.