Til toppen

Parmigiano Reggiano stick 30 mnd DOP 100 g

Produktnummer: 907104
EPD-nummer: 2767085
Antall i kartong: 12
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

929,00 pr kg

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.

Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Cow
Parmigiano Reggiano er produsert i Nord-Italia av upasteurisert kumelk. Dette er den mest berømte av alle parmesantyper. Osten er opprinnelsesbeskyttet og bedriftens innbrente kvalitetsstempel for regionen garanterer den høye kvaliteten. Denne sticken er laget av Parmigiano Reggiano som er modnet i minimum 30 måneder i 15–20°C. Før den legges til modning blir den stadig snudd, saltet og badet i saltvann, noe som bidrar til ostens fyldige smak og harde skorpe.
Smak
Parmigiano Reggiano er i utgangspunktet sylindrisk og veier fra 18–38 kg. Aromaen er krydret, aldri skarp og konsistensen er hard, finkornet, og med få og små hull. Den lange modningen gir en intens smak med innslag av krydder og tørket frukt, uten at det går utover den søte smaken av melk.
Bruksområder
Parmigiano Reggiano er utmerket til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser og pizza. Den er også fin til gratinering. Denne type ost er unnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling- og svinekjøtt. Den kan også brukes i salater der man skjærer opp osten i biter. Passer utmerket sammen med en god balsamico.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Max.temp 8 °C.
Gtin F-pak 80390817
Gtin D-pak 8010721992128
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Italia
Tilleggsinfo framstilt av rå melk. pakket i beskyttende atmosfære.
Opphavssted Italia
EPD nummer 2767085
Varemerke Parmareggio
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, animalsk kalveløpe.
Min.temp 4 °C.
Etikett DOP

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold
Protein (g) 33
Fett (g) 28
Hvorav sukkerarter (g) 0
Energi (KJ) 1633
Energi (KCal) 392
Salt (g) 1.6
Karbohydrater (g) 0
Hvorav mettede fettsyrer (g) 19
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Inneholder
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned

Maldonsalt 1,4 kg

Mildt og porøst flaksalt, perfekt til topping.
130104

Caputo hvetemel tipo 00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk mel. Protein 11% W:200-230.
130156

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160