Til toppen

Parmigiano Reggiano 30+ DOP ca 4,5 kg

Produktnummer: 907534
EPD-nummer: 5457494
Antall i kartong: 2
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

609,90 pr kg
Vare med variabel vekt Kjølevare

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.

Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Cow
Parmigiano Reggiano er produsert i Nord-Italia av upasteurisert kumelk. Dette er den mest berømte av alle parmesantyper. Osten er opprinnelsesbeskyttet og bedriftens innbrente kvalitetsstempel for regionen garanterer den høye kvaliteten. Parmigiano Reggiano modnes i minst 13 måneder i 15–20°C. Før den legges til modning blir den stadig snudd, saltet og badet i saltvann, noe som bidrar til ostens fyldige smak og harde skorpe. Denne er lagret i minimum 30 måneder.
Smak
Parmigiano Reggiano er i utgangspunktet sylindrisk og veier fra 18–38 kg. Aromaen er krydret, aldri skarp og konsistensen er hard, finkornet, og med få og små hull. Den lange modningen gir en intens smak med innslag av krydder og tørket frukt, uten at det går utover den søte smaken av melk.
Bruksområder
Parmigiano Reggiano er utmerket til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser og pizza. Den er også fin til gratinering. Denne type ost er unnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling- og svinekjøtt. Den kan også brukes i salater der man skjærer opp osten i biter. Passer utmerket sammen med en god balsamico.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Framstilt av rå melk.
Gtin D-pak 98010721972062
Gtin F-pak 2369206000008
EPD nummer 5457494
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Parmareggio
Drenet vekt (Kg) N/A
Etikett DOP
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe.
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1633
Energi (KCal) 392
Fett (g) 28
Hvorav mettede fettsyrer (g) 19
Karbohydrater (g) 0
Hvorav sukkerarter (g) 0
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 33
Salt (g) 1.6
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Hovedbilde
Last ned
Vare med variabel vekt Kjølevare

Eiker Mutschli ca 600 g

Norskprodusert halvfast rødkittost med en rik og pikant smak uten å bli for sterk for norske ganer.
901104

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Bonomi Savoiardi fingerkjeks 200 g

Klassisk italienske fingerkjeks og mest kjent som en av hovedingrediensene til den berømte italienske desserten Tiramisu.
341020

Sesmark crackers m/parmesan 100 g

Tynne, sprø kjeks laget av urkorn. Glutenfri.
341281