Til toppen

Pannekaker med brie, asparges og bacon

Pannekaker med brie, asparges og bacon

Slik gjør du:

1. Smelt smør og pisk egg, melk, vann, mel og salt til en jevn røre.

2. La svelle i 20 minutter.

3. Smelt litt smør i en varm stekepanne og ha en øse med røre i. Vri litt på pannen så hele flaten dekkes. Stek gyllen på den ene side, snu og stek videre, 2-3 minutter til sammen.

4. Oppbevar pannekakene dekket til med folie, gjerne i ovnen på lav varme, til alle er stekt.

5. Sprøstek bacon og blancher asparges raskt i kokende vann, ca. 1 minutt.

6. Server pannekaker med brie i skiver, stekt bacon, asparges, salat og lønnesirup.

4 porsjoner

  • 2 ss smør
  • 2 egg
  • 2.5 dl melk
  • 0.25 ts salt
  • 2.5 dl hvetemel
  • 1 dl vann
  • 250 g bacon
  • 150 g mini-asparges
  • 150 g småbladet salat
  • 4 ss lønnesirup
  • 400 g Brie de Paris

En enkel og god rett til lunsj eller kvelds, stappet full med masse godt!