Til toppen

Pannekaker med brie, asparges og bacon

 

En enkel og god rett til lunsj eller kvelds, stappet full med masse godt!


Pannekaker med brie, asparges og bacon

En Pannekake brettet i to, fylt med salat, asparges, brie, bacon og lønnesirup.

Slik gjør du:

1. Smelt smør og pisk egg, melk, vann, mel og salt til en jevn røre.

2. La svelle i 20 minutter.

3. Smelt litt smør i en varm stekepanne og ha en øse med røre i. Vri litt på pannen så hele flaten dekkes. Stek gyllen på den ene side, snu og stek videre, 2-3 minutter til sammen.

4. Oppbevar pannekakene dekket til med folie, gjerne i ovnen på lav varme, til alle er stekt.

5. Sprøstek bacon og blancher asparges raskt i kokende vann, ca. 1 minutt.

6. Server pannekaker med brie i skiver, stekt bacon, asparges, salat og lønnesirup.

4 porsjoner

porsjoner
2 ss smør
2 egg
3 dl melk
1 ts salt
3 dl hvetemel
1 dl vann
250 g bacon
150 g mini-asparges
150 g småbladet salat

Legg oppskrift i handlevogn