Til toppen

Noir de Bigorre skinke u/ben ca 7 kg

Produktnummer: 501171
Lagerbeholdning:

Fransk spekeskinke fra oldtidens iberiske griserase.

Noir de Bigorre grisen stammer fra den iberiske sorte griserasen. Den franske spekeskinken med samme navn produseres i foten av Pyreneene utelukkende av denne spesielle rasen. Grisene får gå fritt i minimum 6 måneder med kun 25 griser pr hektar, og fôret består hovedsakelig av gress, korn, erter, soya, urter og kastanjer. Ved slakting er grisene minimum ett år gamle, og skinken lagres i 18 måneder eller mer. Noir de Bigorre var nær ved å bli utryddet etter andre verdenskrig, men nå er rasen reddet, og bøndene i Pyreneene produserer skinke i verdensklasse.
Smak
Denne skinken er Frankrikes svar på italienernes Parma og spanjolenes Serrano, og mange mener også at den er i en klasse over. Noir de Bigorre er dyp rød, og har en kraftig smak og aroma. Den lange lagringstiden gjør skinken utrolig mør, og det særegne fôret gir skinken en smak preget av urter, korn og kastanjer.
Bruksområder
Noir de Bigorre-skinke er utmerket servert naturell eller med litt salat, marinert i balsamico og olivenolje, eller den kan serveres med frukt som fiken eller melon. Skinken egner seg også svært godt servert sammen med noen godt lagrede franske oster og steinovnsbrød. Pass på å servere den i romtemperatur så alle smakene kommer frem.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Til 100g ferdigvare er anvendt: svinekjøtt 143g.
Energi (KJ) 1001.400 KJ
Energi (KCal) 239.000
Fett 49.500 g
Mettet fett 12.500
Karbohydrater 0.500 g
Sukkerarter 0.000
Protein 31.500 g
Kostfiber 0.000
Salt 4.000
Gtin D-pak 93760117740854
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Noir de Bigorre-skinke er utmerket servert naturell eller med litt salat, marinert i balsamico og olivenolje, eller den kan serveres med frukt som fiken eller melon. Skinken egner seg også svært godt servert sammen med noen godt lagrede franske oster og steinovnsbrød. Pass på å servere den i romtemperatur så alle smakene kommer frem.
Smak Denne skinken er Frankrikes svar på italienernes Parma og spanjolenes Serrano, og mange mener også at den er i en klasse over. Noir de Bigorre er dyp rød, og har en kraftig smak og aroma. Den lange lagringstiden gjør skinken utrolig mør, og det særegne fôret gir skinken en smak preget av urter, korn og kastanjer.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 7000 Gram
EPD nummer 4122636
Ingredienser Skinke av svin, salt, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 8
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned