Til toppen

Morelli

Fabrikken Antico Pastificio Morelli har vært i drift siden 1860 og har produsert pasta i hjertet av Toscana i fem generasjoner. Fabrikken drives fortsatt av Morelli-familien, under ledelse av Dino Morelli og hans tre sønner Antonio, Lucia og Marco. Hemmeligheten som gjør Morelli-pastaen unik er at den er laget av mel som inneholder kimen til hvetekorn. Denne kjernen er hjertet av et levende frø som gir opphav til en ny plante, og den er rik på aromaer, protein, kostfiber og næringsstoffer. Morelli tilbyr klassiske og tradisjonelle typer pasta som Tacconi, Pici di Siena og Tagliatelle. De har også pasta med aromaer som safran, steinsopp og blekksprutblekk for å kunne tilby et komplett og omfattende utvalg av pastaprodukter. Morelli har også flere sorter glutenfri pasta laget på mais og ris.

Sorter etter: Anbefalte

Morelli linguine maispasta glutenfri ØKO 250 g

Glutenfri pasta av gult og hvitt maismel.
263804

Morelli calamari ris-og maispasta ØKO 250 g

Glutenfri pasta av gult og hvitt maismel og rismel.
263805

Morelli linguine m/chili 250 g

Linguine med hvetekim, laget av semolina durumhvete og rød chili.
263803

Morelli linguine m/hvetekim 500 g

Italiensk pasta med hvetekim.
263802

Morelli linguine m/sitron og pepper 250 g

Linguine med hvetekim, laget av semolina durumhvete med smak av sitron og pepper.
263811

Morelli papillons pasta m/6 smaker 500 g

Italiensk pasta med seks ulike farger; naturell, gyllengul, rosa, rød, grønn og svart.
263810

Morelli stringhette pasta m/6 smaker 250 g

Italiensk pasta med seks ulike farger; naturell, gyllengul, rosa, rød, grønn og svart.
263809

Morelli linguine m/hvitløk og basilikum 250 g

Linguine laget på semolina durumhvete med basilikum og hvitløk.
263808

Morelli tagliatelle m/steinsopp 250 g

Italiensk tagliatelle med hvetekim, laget av semolina durumhvete og steinsopp.
263807