Til toppen

Montagnolo Affinè ca 2 kg

Produktnummer: 904076
Lagerbeholdning:

Montagnolo Affinè er en delikat og annerledes muggost som vil få en kraftigere smak ettersom den modnes.

Montagnolo Affinè er en tysk blåmuggost som produseres av Käserai Champignon. Den modnes under lav temperatur, og dette fører til en rik, smøraktig og pikant ost. Montagnolo Affinè fikk prisen for verdens beste ost under world cheese awards i 2013.
Allergener
Melk
Smak
Ostemassen til Montagnolo Affinè er tett og smidig, med tydelige felter av muggkultur, og fargen er gulhvit. Skorpen er delikat med et heldekkende lag med gråfarget mugg. Smaken er rund og fyldig med et lett nøtteaktig preg før blåmuggen kommer frem, ettersmaken er lett søtlig. Dette er en delikat og annerledes muggost som vil få en kraftigere smak ettersom den modnes.
Bruksområder
Montagnolo Affinè er en anvendelig ost som kan brukes til desserter, ostebord, til varme og kalde sandwicher. Prøv den også i sauser og til pai. Et godt stykke ost på en nystekt biff er også å anbefale. Om du serverer den på en osteanretning vil smaken matche godt til honning og tørkede tranebær. Til en varm sandwich vil en god balsamicoglaze eller trøffelhonning gi en god smaksopplevelse.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1801.000 KJ
Energi (KCal) 436.000
Fett 42.000 g
Mettet fett 28.000
Karbohydrater 0.500 g
Sukkerarter 0.500
Protein 14.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 2.000
Gtin D-pak 94000504069625
Opphavssted Tyskland
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Montagnolo Affinè er en anvendelig ost som kan brukes til desserter, ostebord, til varme og kalde sandwicher. Prøv den også i sauser og til pai. Et godt stykke ost på en nystekt biff er også å anbefale. Om du serverer den på en osteanretning vil smaken matche godt til honning og tørkede tranebær. Til en varm sandwich vil en god balsamicoglaze eller trøffelhonning gi en god smaksopplevelse.
Smak Ostemassen til Montagnolo Affinè er tett og smidig, med tydelige felter av muggkultur, og fargen er gulhvit. Skorpen er delikat med et heldekkende lag med gråfarget mugg. Smaken er rund og fyldig med et lett nøtteaktig preg før blåmuggen kommer frem, ettersmaken er lett søtlig. Dette er en delikat og annerledes muggost som vil få en kraftigere smak ettersom den modnes.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 2 Kilogram(kg)
EPD nummer 4814356
Ingredienser Pasteurisert kumelk, fløte, salt, mikrobiell løpe, syrekultur.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 8
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned