Til toppen

Lesgards ostemarmelade gavepakning 3x120 g

Produktnummer: 430579
Lagerbeholdning:

Fransk tilbehør til ost. Gavepakning med tre marmelader tilpasset ulike ostefamilier.

Denne marmeladen er produsert i Frankrike og hver type er spesiallaget og smaksatt for å harmonere best mulig med de forskjellige ostefamiliene. Gavepakningen består av tre bestselgere; marmelade til camembert, chèvre og roquefort.
Smak
Camembertmarmeladen er basert på aprikoser og smaksatt med karve og appelsinskall. Marmeladen til chèvre inneholder fiken, rosiner og laurbærblad, smaken er søt og rund. Roquefortmarmeladen er laget av eple og en pærelignende frukt som heter kvede, og er smaksatt med kanel og ingefær.
Bruksområder
Ostemarmeladene er flotte som tilbehør til alle former for osteanretninger, men bør også prøves i retter hvor osten er hovedingrediens. For eksempel i en innbakt camembert, som dressing i en salat med blåmugg eller chèvre, eller som topping til et lunt ostesmørbrød.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 935.800 KJ
Energi (KCal) 224.200
Fett 0.000 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 55.800 g
Sukkerarter 0.000
Protein 0.800 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.000
Gtin D-pak 3363476112439
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Ostemarmeladene er flotte som tilbehør til alle former for osteanretninger, men bør også prøves i retter hvor osten er hovedingrediens. For eksempel i en innbakt camembert, som dressing i en salat med blåmugg eller chèvre, eller som topping til et lunt ostesmørbrød.
Smak Camembertmarmeladen er basert på aprikoser og smaksatt med karve og appelsinskall. Marmeladen til chèvre inneholder fiken, rosiner og laurbærblad, smaken er søt og rund. Roquefortmarmeladen er laget av eple og en pærelignende frukt som heter kvede, og er smaksatt med kanel og ingefær.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 360 Gram
EPD nummer 2404275
Ingredienser Camembert: aprikoser 60%, sukker, karve og appelsin skall, fortykningsmiddel: pektin E440, sitron juice.Chevre: Fiken 61%, sukker, rosiner 2,5%, laurbærblad, fortykningsmiddel: pektin E440, sitron juice.Roquefort: Kvedeeple juice 31%, eple 29%, sukker, fortykningsmiddel: pektin E440, sitron juice, krydder (ingefær, nellik, kanel)
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned