Til toppen

Leonardi balsamicoperler sorte 50 g

Varenummer: 410620
EPD nummer: 4072153
F-pak i D-pak: 12
Fra:

Delikate sorte balsamicoperler.

Leonardi -familien har i fire generasjoner produsert balsamico etter den hundreårige Modena-tradisjonen. Det benyttes Lambrusco- og Trebbianodruer som høstes inn for hånd fra slutten av september til begynnelsen av oktober.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt og kjølig. Etter åpning: oppbevar i kjøleskap.
Energi (KJ) 651.000 KJ
Energi (KCal) 151.000 KCal
Fett 0.000 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 35.000 g
Sukkerarter 35.000
Protein 1.120 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.000
Gtin D-pak 7026594106204
Gtin F-pak 8053676823598
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Balsamico har den søt-sure smaken som kan fullende smaksopplevelsen i en rett. Ulik lagringstid gjør at eddikene har ulike bruksområder. Med balsamicoperler får man en spennende måte å pynte for eksempel salater og kanapeer, eller strø den over iskremen eller fruktdesserten. Her er det bare fantasien som setter grenser.
Smak Leonardi balsamico har en rund og fyldig smak som bærer preg av gamle tradisjoner og årelang pleie. Disse perlene er innpakket i en film som sprekker i munnen.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 50 Gram
EPD nummer 4072153
Ingredienser Balsamico glaze (konsentrert druemost (sulfitt), balsamico eddik (hvitvinseddik, konsentrert druemost), modifisert stivelse, vann, fortykningsmiddel: cellulosepulver E460, natriumalginat E401, surhetsregulerende: kalsiumklorid E509).
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Ja
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste