Til toppen

Lardo (fett) 70 g

Produktnummer: 501019-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

541,43 per kg

Italiensk spesialitet som består av saltet og krydret spekk av svin. Har en aromatisk og rund smak.

Lardo tilhører en spekematgruppe som italienerne kaller for salumi som rett og slett betyr salt kjøtt. Lardo har sitt opphav fra Toscana og ble laget i landsbyen Colonnata helt tilbake til romertiden. Denne landsbyen ligger nær de berømte marmorbruddene i Carrara og fra gammelt av ble spekket saltet, krydret og modnet i kister av marmor i over 6 måneder. Det har i generasjoner vært husmannskost som har blitt lagret gjennom vinteren.
Smak
Disse tynne skivene med spekk har en konsistens som smelter på tungen. Krydder som rosmarin, laurbær, muskatnøtt, stjerneanis og paprika gir en aromatisk og rund smak.
Bruksområder
Lardo blir mye brukt i gourmetrestauranter for å spekke magert kjøtt eller gi en ekstra spiss på en fiskerett. Prøv også lardo på ferskt lyst brød med acasiehonning og rosmarin, eller tomat og basilikum. Tradisjonelt bruker italienerne å spise lardo på grillet brød med tomat og ansjos på.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 10
Gtin D-pak 7026595010197
Gtin F-pak 8016451050701
EPD nummer 213066
Pakningsenhet 70 Gram
Drenet vekt 0.000
Varemerke Tanzi
Sesong Nei
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7 °C.
Tilleggsinfo pakket i beskyttende atmosfære. til 100g ferdigvare er anvendt: svinekjøtt 100g.
Energi (KJ) 3394
Energi (KCal) 825
Fett (g) 91
Mettede fettsyrer (g) 32
Karbohydrater (g) 0
Sukkerarter (g) 0
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 1.6
Salt (g) 2.3
Bruksområder Lardo blir mye brukt i gourmetrestauranter for å spekke magert kjøtt eller gi en ekstra spiss på en fiskerett. Prøv også lardo på ferskt lyst brød med acasiehonning og rosmarin, eller tomat og basilikum. Tradisjonelt bruker italienerne å spise lardo på grillet brød med tomat og ansjos på.
Smak Disse tynne skivene med spekk har en konsistens som smelter på tungen. Krydder som rosmarin, laurbær, muskatnøtt, stjerneanis og paprika gir en aromatisk og rund smak.
Ingredienser Flesk av svin, salt, krydder, hvitløk, urter.
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 70.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Cara Cucina ansjosfilet italiensk 80 g

Italienske ansjosfileter i solsikkeolje og salt.
180210-fpak
 
515,00 per kg

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160-fpak
 
39,00 per kg

Mozzarella blokk 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett og rive
907188-fpak
 
199,00 per kg

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner.
130161-fpak
 
41,80 per kg