Til toppen

Langres AOP 180 g

Produktnummer: 905581-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

511,11 per kg

Fransk kittmodningsost med mye lukt og smak.

Langres er en rødkittost som er produsert av pasteurisert kumelk. Den kommer fra byen med samme navn, som ligger nord for Dijon i Frankrike. Langres vaskes regelmessig med lunket saltvann for og fremme modningen, bevare den bløte skorpen og for å fremheve smaken. Osten er en gourmetost av ypperste klasse for ostekjennere. Osten fikk sin AOP-betegnelse i 1975.
Smak
Langres er glatt, nærmest lakkert på overflaten og fargen kan gå fra strågult til rødt. Osten har en sterk aroma, utviklingen av spesielle gjærsopper og bakterier gir osten en spesiell modning, noe som gjenspeiles i lukt og smak.
Bruksområder
Langres er en meget spesiell ost, og er absolutt å anbefale når man skal presentere et sortiment utenom det vanlige. Den bør være en del av en osteanretning etter en kraftig hovedrett. Langres blir fort bløt og bør serveres i treesken. Den kan også benyttes som en ingrediens, for eksempel i en røkelaks-mousse på canapeer.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1155
Energi (KCal) 279
Fett (g) 23
Mettede fettsyrer (g) 15
Karbohydrater (g) 1.5
Sukkerarter (g) 0.8
Protein (g) 16
Salt (g) 1.6
Kostfiber (g) 0
Gtin D-pak 13336669600164
Gtin F-pak 3336660000164
Opphavssted Frankrike
Drenret vekt 0.000
Bruksområder Langres er en meget spesiell ost, og er absolutt å anbefale når man skal presentere et sortiment utenom det vanlige. Den bør være en del av en osteanretning etter en kraftig hovedrett. Langres blir fort bløt og bør serveres i treesken. Den kan også benyttes som en ingrediens, for eksempel i en røkelaks-mousse på canapeer.
Smak Langres er glatt, nærmest lakkert på overflaten og fargen kan gå fra strågult til rødt. Osten har en sterk aroma, utviklingen av spesielle gjærsopper og bakterier gir osten en spesiell modning, noe som gjenspeiles i lukt og smak.
Antall F-pak i D-pak 6
Pakningsenhet 180 Gram
EPD nummer 137315
Etikett AOP
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, syrekultur, animalsk løpe, fargestoff: annatto E160b.
Sesong Nei
Opprinnelsesland Frankrike
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fasthet 3
Skarphet 4
Fyldighet 4
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Korsher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 180.0 gram
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 1 °C.
Max.temp 6 °C.
Varemerke Triballat
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Sesmark crackers m/ havsalt 100 g

Tynne, sprø kjeks laget av urkorn. Glutenfri.
341280-fpak
 
740,00 per kg

Fine English hvetekjeks 150 g

Tynn og sprø kjeks til ost, spesielt god til geitemelkoster.
342055-fpak
 
548,00 per kg

Salami napoli 70 g

Salami med rustikk kjøttstruktur som har sitt opphav i Napoli, syd i Italia.
501010-fpak
 
812,86 per kg

Parmaskinke 200 g

Italias stolthet. Spekeskinke laget i Parma. Lagret i 14 måneder.
501013-fpak
 
633,00 per kg