Til toppen

Krepsetaco med skjell av Västerbottensost

Krepsetaco med skjell av Västerbottensost

Slik gjør du:

Tacoskjell av Västerbottensost

1. Sett ovnen på 200 grader.

2. Legg revet Västerbottensost i små hauger, ca 1 toppet spiseskje, på en plate med bakepapir med god  avstand mellom. Stekes midt i ovnen i ca 5 minuter til de har smeltet utover og fått litt farge. La de kjøle ned på platen, men ikke stivne.

3. Legg de avkjølte flakene over håndtaket på for eksempel en stekpanne, så de får formen som et tacoskjell og la de stivne.

Krepserøre

1. Hakk gressløkk og skjær eplet i terninger, agurk og kreps i små biter.

2. Blandes med creme fraiche, majonnes og sambal oelek. Smak til med salt og pepper.

3. Fyll tacoskjellene med litt hakket salat, krepserøre og topp med litt dill. Server og nyt!

Ca 8 tacoskjell

  • 8 kreps
  • 150 g Västerbottensost
  • 1 syrlig eple
  • 1 agurk
  • 2 ss creme fraiche
  • 2 ss majones
  • dill, ev. gressløk
  • noen salatblader (valgfri salat)
  • 2 ts Conimex sambal oelek
  • salt og pepper