Til toppen

Kremet tomatsuppe med sprø kapers

Kremet tomatsuppe med sprø kapers

Slik gjør du:

  1. Sauter løk og hvitløk i olivenolje, og ha i polpa og tredobbelt konsentrat. Ha i litt salt og kok inn til en tykk saus. 
  2.  Varm olje i en stekepanne, ha i skylte kapers og stek dem til de er sprø. Legg dem til avkjøling og avrenning på tørkepapir. 
  3. Hell tomatsuppen i fire skåler, ha i kapers, oregano og sitronskall. 
  4. Rett før servering, ha i litt kaldpresset olivenolje og nykvernet pepper.

4 porsjoner

  • 500 g Mutti tomater knuster (polapezzi)
  • 2 ss Mutti tomatpuré
  • 4 ss kapers i salt
  • 4 ss De Cecco olivenolje ex virgin
  • 1 fedd hvitløk
  • 43234345353453455
  • 1 stk løk
  • 1 stk sitron, revet sitronskall
  • tørket oregano
  • salt og pepper
  1. teet
  2. treetet
  3. etwqertretq
  4. werwre