Til toppen

Kalkunbryst i Prosciutto de Parma


Kalkunbryst i Prosciutto de Parma

Stekt kalkunbryst surret inn i Prosciutto de Parma, dandert på en seng av rosenkål.

Slik gjør du:

1. Krydre kalkunbrystet med pepper og pakk det i skiver med Prosciutto di Parma. Pensle kalkunbrystet med olivenolje.

2. Stek kalkunfileten i ovnen på 180 grader til kalkunen har en kjernetemperatur på 65 grader. La kalkunen hvile i 10 minutter før den skjæres i skiver.

3. Del rosenkålene i to og kok dem i lettsaltet vann til de begynner å bli møre. Hell av vannet og brun dem i 1 ss smør i en stekepanne. Vend inn 3 ss smør før servering. 

4. Kok mandelpotetene i lettsaltet vann til de er møre.

4 porsjoner

porsjoner
800 g kalkunbryst
4 ss smør
400 g fersk rosenkål
600 g mandelpoteter
salt og pepper

Legg oppskrift i handlevogn