Til toppen

Iliada olivenolje ex virgin Sitia PDO 500 ml

Produktnummer: 420208
EPD-nummer: 4738514
Antall i kartong: 12
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Denne olivenoljen er kjent for sin fantastiske fruktig smak og delikate tekstur. Velbalansert og med en vidunderlig rik fruktig aroma, den har akkurat passe smak av pepper som gjør denne oljen utrolig interessant.

Vegan
Vegetarian
Produsenten Agrovim ble grunnlagt i 1964, og holder til i Kalamata, syd i Hellas. De lager hovedsakelig olivenolje og oliven, men leverer også mange andre varianter av middelhavsspesialiteter. De er en av få produsenter på Kalamata som er sertifisert til å lage P.D.O. merkede oljer. (Protected Designation of Origin) og P.G.I. (Protected Geographhical Indication) Denne sertifiseringen består av strenge krav til blant annet produksjonsområdet og tradisjonelle metoder for pressing og håndhåndtering av oljen. Agrovim har laget en ny serie kalt «Golden Selection» som består av forskjellige PDO extra virgin olivenoljer fra forskjellige regioner med hver sin unike smak, i fresht moderne design. Denne eksepsjonelle kaldpressede extra virgin olivenoljen kommer fra Sitia på øya Kreta, Hellas. Denne olivenoljen er produsert av type oliven Koroneki. Sitiaområdet på Kreta har et vulkansk jordsmonn, som gjør at Koroneki olivene gir en olje med helt spesiell smak.
Smak
Denne olivenoljen er kjent for sin fantastiske fruktig smak og delikate tekstur. Velbalansert og med en vidunderlig rik fruktig aroma, den har akkurat passe smak av pepper som gjør denne oljen utrolig interessant.
Bruksområder
Denne olivenoljen smaker mye og egner seg best i kalde retter, slik som i salater, vinaigretter, dressinger og marinader.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Max.temp 25 °C.
Gtin F-pak 5201043101371
Gtin D-pak 5201043124738
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Hellas
Opphavssted Hellas
EPD nummer 4738514
Varemerke Iliada
Ingredienser Extra virgin olivenolje.
Min.temp 2 °C.
Etikett PDO
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt og kjølig.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Protein (g) 0
Fett (g) 91
Hvorav sukkerarter (g) 0
Energi (KJ) 3382
Energi (KCal) 823
Salt (g) 0
Karbohydrater (g) 0
Hvorav mettede fettsyrer (g) 13
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Fri for
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned

Lavazza espresso barista 1 kg

Kaffebønner i kategorien medium roast. Intensitet: 6. Etter kverning kan bønnene brukes i espressokanne, kaffemaskin eller kaffetrakter.
110127

Lavazza kaffebønner rossa 1 kg

Aromatiske kaffebønner, 40 % arabica, 60 % robusta i kategorien medium roast. Etter kverning kan bønnene brukes i espressokanne, kaffemaskin eller kaffetrakter.
110137

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Protein innhold 12,75% W:280-300
130161