Til toppen

Ibèrico bellota skivet 36 mnd 60 g

Produktnummer: 500633
EPD-nummer: 4748760
Antall i kartong: 10
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

4.696,67 pr kg

Spansk Ibèrico skinke lagret i 36 mnd.

Noel Alimentsaria er et av de ledende selskaper innenfor spansk kjøttindustri, og ligger i spesielle omgivelser ved kanten av La Garrotxa Volcanic Zone Natural Park. Det spesielle mikroklima kombinert med visdom kunnskap om og tradisjon for charcuterie fra de katalanske Pyreneene, har stor innvirkning på kvaliteten til Noels produkter. Her har Noel laget en 36 mnd lagret Ibèricoskinke av typen bellota. Typen bellota ibèrico skinke blir ansett av mange for å være verdens beste skinke. Denne skinken er produsert fra griser av typen «Cerdo Ibèrico eller Pata Negra» en sort griserase med sorte klauver. Disse grisene er frittgående og de beiter blant annet på søte eikenøtter, som er grisen favoritt og gress. Dette er også den eneste rasen av gris som lagrer fett i muskelcellene. Dette bidrar til at skinken blir ekstra mør og saftig. Bare skinke fra denne type gris kan defineres som 100% ibèricoskinke. Denne skinken har 36 måneder modning.
Smak
Ibèrico bellota er en spansk delikatesse. Denne skinken er rik på aroma og smak. Skinken har en mør og fløyelsaktig konsistens som nærmest smelter i munnen.
Bruksområder
Ibèrico bellota nytes i seg selv og skinken smaker best temperert. Skinken har et marmorert utseende og rubinrød farge.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Max.temp 7 °C.
Gtin F-pak 8410783332120
Gtin D-pak 18410783332127
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Spania
Opphavssted Spania
EPD nummer 4748760
Varemerke Noel
Ingredienser Kjøtt av svin (Ibérico de bellota), salt, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250, antioksidant: natriumerytorbat E316, sukker.
Min.temp 2 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk Åpne pakken 10 minutter før bruk. Etter åpning: oppbevares i kjøleskap, og brukes innen 2 dager.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Protein (g) 33
Fett (g) 25
Hvorav sukkerarter (g) 0.05
Energi (KJ) 1498
Energi (KCal) 360
Salt (g) 5
Karbohydrater (g) 0.7
Hvorav mettede fettsyrer (g) 8.9
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Fri for
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo Nuvola 1 kg

Finmalt italiensk mel med protein innhold 12,5% W:270-290.
130164

Caputo hvetemel Cuoco 5 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182