Hjemmelagde fiskefingre med JADARR
Sprø og gode fiskefingre smaksatt med JADARR. Serveres med hjemmlaget remulade og pommes frites.
Til 4 porsjoner trenger du:
- 2 dl hvetemel
- 1 dl maisenna
- ca. 2 dl vann
- 3-4 ts JADARR
- 800 g fersk lysing, torsk eller annen hvit fisk
- 1 dl hvetemel
- 2 dl panko eller annen type brødsmuler
- Persille
Slik gjør du:
- Rør 2 dl hvetemel, maisenna og vann sammen til en glatt røre i en bolle. Ha i JADARR.
- Kutt fisken i ønsket størrelse og bruk litt kjøkkenpapir for å tørke stykkene. Vend dem i resten av hvetemelet og dypp deretter i JADARR-røren. Legg stykkene over på et brett med brødsmuler og paner dem.
- Friter til gyllen og gjennomstekt i varm frityrolje på 170 grader. Ca 2-6 min avhengig av størrelsen på fiskestykkene. Ta fisken og legg på et en rist eller et brett med kjøkkenpapir for at overflødig fett kan renne av.
- Klem over litt fersk sitronjuice og server med tilbehør som pommes frites, remulade, persille og erter.
