Til toppen

Grillet spisskål med Västerbottensost

Grillet spisskål med Västerbottensost

Slik gjør du:

1. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og la den stå og godgjøre seg . I mellomtiden klargjøres kålen.

2. Kålen deles i 4 på tvers og forvelles et par minutter i kokende lettsaltet vann. Ta opp og legg til tørk.

3. Varm opp grillen skikkelig. Pensle på litt olje på kålen, legg den på å la den grille til den har fått skikkelig grillfarge.

4. Ta kålen av grillen og legg den på et serveringsfat. Ha over godt med dressing, og ev. ektra salt og pepper.

4 porsjoner

  • 4 stk liten spisskål eller nykål
  • Iliada kalamata Olivenolje til pensling
Dressing
  • 100 g Västerbottensost, revet
  • 2 dl Iliada kalamata olivenolje
  • 1 dl mynte, hakket
  • 1 ss timian, hakket
  • 0.5 dl hasselnøtter ellerpin jekjerner, hakket
  • Salt og pepper