Til toppen
Gnocchi i kremet saus

Gnocchi i kremet saus

Gnocchi i kremet saus med pancetta, spinat og soltørkede tomater. Vi har brukt våre populære, glutenfrie gnocchi fra De Cecco.

Til 2 porsjoner:

  • 1 ss olje
  • 80 g pancetta cubetti
  • 1 hvitløksfedd
  • 5 stk soltørket tomat
  • 1 dl hvitvin eller kyllingkraft
  • 1 pose à 65 g babyspinat
  • 3 dl matfløte
  • 50 g finrevet parmesan
  • Salt og pepper
  • 500 g gnocchi

Slik gjør du:

  1. Brun pancetta lett i litt olje i en stor gryte eller stekepanne med høye kanter.
  2. Finhakk hvitløk og soltørket tomat. Ha det i stekepannen med pancetta og stek ca 1 minutt på middels varme. 
  3. Hell over hvitvin og la retten koke et par minutter til halvparten av hvitvinen har kokt inn. 
  4. Ha i spinaten og rør til den faller litt sammen.
  5. Hell over matfløte og parmesan. Varm opp fløten på middels varme, det bør ikke koke. 
  6. Kok gnocchi etter anvisningen på pakken og hell av kokevannet. Ha varm gnocchi over i stekepannen og rør den godt inn i sausen. Smak til med salt og pepper og server!
Sorter Navn (a > å)
Nyhet

De Cecco glutenfri gnocchi 500 g

Italiensk glutenfri gnocchi av ypperste kvalitet.
263411

Montanini tomater soltørket 280 g

Soltørket tomater i solsikkeolje, salt og eddik.
192180

Montebello 0% hvit matvin 187 ml

Matvin fremstilt av den spanske vin druen Airen. En balansert smak av sødme og syrlighet.
472073
Kjølevare

Negrini pancetta cubetti 160 g

Italiensk røkt bacon i biter.
501645
Kjølevare

Parmigiano Reggiano stick 12 mnd DOP 125 g

Tradisjonsrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907103
Her finner du alle våre glutenfrie produkter

Her finner du alle våre glutenfrie produkter

Se produktene