Skip to main content
Til toppen
Glutenfri tiramisu

Glutenfri tiramisu

Vicenzovo fingerkjeks er nå tilgjengelige i en glutenfri versjon! Det betyr at enda flere kan glede seg over den delikate smaken og de luftige teksturen. Hva kunne være en bedre anledning enn denne for å friske opp den klassiske tiramisuen? Endelig kan italienernes favorittdessert nytes av alle, uavhengig av eventuelle glutenintoleranser. Her er oppskriften på klassisk tiramisu, tilpasset de glutenfrie kjeksene:

Til en tiramisu trenger du:

  • 250 g glutenfrie fingerkjeks
  • 250 g mascarpone
  • 3 egg
  • 60 g sukker
  • 2,5 dl kaffe
  • 2 ss søt marsala (valgfritt)
  • 20 g bakekakao

Slik gjør du:

  1. Skill eggene i to separate boller. Pisk sukker og eggplommer til det får en kremaktig konsistens.
  2. Rør mascarponen glatt og fold inn eggeplommene. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i mascarponeblandingen.
  3. Bland kaffe (og eventuelt marsala) i en dyp skål. Dypp fingerkjeksene raskt i kaffen og fordel dem utover et fat eller i porsjonsglass.
  4. Topp med havlparten av kremen. Fordel resten av fingerkjeksen og til slutt resten av kremen over.
  5. Dryss kaken med kakaopulver og sett den kaldt frem til servering.

Tips: Hvis kaken skal serveres til barn kan du bytte ut kaffen med melk eller sjokolademelk. Du kan også prøve denne oppskriften på tiramisu med jordbær.

Visning
Nyhet
Vicenzi fingerkjeks glutenfri 125 g

Klassisk italienske glutenfrie fingerkjeks og mest kjent som en av hovedingrediensene til den berømte italienske desserten Tiramisu.

Produktnummer: 341195
Lagerbeholdning:
448,00 pr kg
Mascarpone 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.

Produktnummer: 905101
Lagerbeholdning:
288,00 pr kg
Lenker
Min side