Til toppen

Federzoni balsamico 5 l

Balsamico fra en av de eldste produsentene i Modena.

Balsamico fra Modena, Italia. Produsenten Monari Federzoni har vært drevet av samme familie i fire generasjoner siden 1912, og er med dette en av de eldste italienske produsenter av balsamico fra Modena. Balsamicoen lages ved at mosten fra Trebiano druene kokes i åpne kar over åpen ild. Kokes meget langsomt inn til den oppnår ønsket konsistens. Eddiken modenes i fat, først 60 L eiketre fat, så i 50 L kastansjetrefat, deretter i et 40 L kirsebærtrefat, så i 30 L asketrefat, og til slutt i et 20 L fat av morbærtre. De forskjellige tresortene bidrar til den spesielle aromaen som kjennetegner balsamico. En delikat, velbalansert eddik.
Allergener
Sulfitt
Bruksområder
Er meget godt egnet til fine kjøtt og fiskeretter, eller over salater.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares på et tørt og mørkt sted.
Energi (KJ) 300.000 KJ
Energi (KCal) 70.000
Fett 0.000 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 12.000 g
Sukkerarter 12.000
Protein 0.800 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.080
Gtin D-pak 8003185002212
Gtin F-pak 8003185003349
Opphavssted Italia
Drenet vekt 5.000
Bruksområder Er meget godt egnet til fine kjøtt og fiskeretter, eller over salater.
Antall F-pak i D-pak 2
Standard pakningsenhet 5 Liter
EPD nummer 4392841
Ingredienser Vineddik, innkokt druemost (sulfitt), fargestoff: karamell (ammoniakk prosess) E150d.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Ja
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25