Til toppen

Fallot dijon sennep honning & balsamico 210 g

Produktnummer: 515202-Fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

175,71 per kg

Fransk dijon sennep med honning og balsamico

Helt siden 1840 har La Moutarderie Fallot produsert sennep av høy kvalitet basert på tradisjonelle prinsipper. Sennep er det endelige resultatet av komplekse produksjonsprosesser, der råvarene er nøye utvalgt før de behandles og sjekkes gjennom hele produksjonsprosessen, helt frem til det endelige produktet. Den viktigste komponenten i sennep er frø fra Brassica, en urteaktig plante med gule blomster. Det finnes mange ulike arter av Brassica, hvorav omtrent ett dusin vokser i Europa. Blant disse er Brassica Juncea Czem og Cosson, kjent som brun eller kinesisk sennep, den viktigste ingrediensen i Dijon sennep. De andre ingrediensene i sennep er verjuice som består av eddik, salt og vann samt ulike krydder og smakstilsetninger.
Allergener
Sulfitt Sennep
Smak
Dijonsennep smaker tydelig av sennepsfrø, er kraftigere og har et mer syrlig preg enn vår norske pølsesennep. Konsistensen er glatt og kremet, fargen er mellombrun. Denne sennepen smaker sterk, søtt og syrlig ettersom den er tilsatt både honning og balsamicoeddik.
Bruksområder
Dijonsennep er en basisvare i det franske kjøkken og brukes først og fremst som en smakstilsetning i sauser, dressinger, marinader og smørbrød. Denne varen er nærmest som et krydde å regne og benyttes til både kjøtt og fisk. I tillegg brukes ofte denne skarpe sennepen som et tilbehør.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares i kjøleskap etter åpning.
Energi (KJ) 840.000 KJ
Energi (KCal) 201.000
Fett 10.000 g
Mettet fett 0.600
Karbohydrater 18.000 g
Sukkerarter 17.000
Protein 6.200 g
Kostfiber 0.000
Salt 5.800
Gtin D-pak 23230140003710
Gtin F-pak 3230140003716
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Dijonsennep er en basisvare i det franske kjøkken og brukes først og fremst som en smakstilsetning i sauser, dressinger, marinader og smørbrød. Denne varen er nærmest som et krydde å regne og benyttes til både kjøtt og fisk. I tillegg brukes ofte denne skarpe sennepen som et tilbehør.
Smak Dijonsennep smaker tydelig av sennepsfrø, er kraftigere og har et mer syrlig preg enn vår norske pølsesennep. Konsistensen er glatt og kremet, fargen er mellombrun. Denne sennepen smaker sterk, søtt og syrlig ettersom den er tilsatt både honning og balsamicoeddik.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 210 Gram
EPD nummer 887208
Ingredienser Vann, sennepsfrø, sukker, eddik, honning 7,5%, salt, balsamico eddik fra Modena 3,2%, konserveringsmiddel: kaliumdisulfitt E224, antioksidant: sitronsyre E330, krydder.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Ja
Sesam Fri for
Sulfitt Ja
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Baxters mintgelé 210 g

Skotsk mintgelé er et klassisk tilbehør til lam og sauser.
430020-Fpak
 
155,24 per kg

Chef Paul blackened steak magic 51 g

Originalkrydder til tørrsteking av biff. Kan også brukes til kjøttdeig eller på hamburger.
514437-Fpak
 
1.135,29 per kg

Karma kombucha grønn te ØKO 500 ml

En syrlig, fermentert leskedrikk av te og sukker med probiotiske egenskaper.
550200-Fpak
 
138,00 per l

Karma kombucha peppermynte ØKO 500 ml

En syrlig, fermentert leskedrikk.
550205-Fpak
 
138,00 per l