Til toppen

Eriks peppersaus 230 ml

Varenummer: 385003
EPD nummer: 2450591
F-pak i D-pak: 12
Fra:

Majonesbasert peppersaus fra den kjente svenske kokken Erik Lallertedt.

Erik Lallerstedt er en av Sveriges mest kjente kokker, og han eier flere restauranter som har blitt tildelt diverse utmerkelser, blant annet en stjerne fra Guide Michelin. 'Eriks sauser' er hans egne oppskrifter som han til daglig bruker i sine restauranter, og som nå er tilgjengelig for alle. Sausene produseres av naturlige råvarer av høyeste kvalitet.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 2950.000 KJ
Energi (KCal) 700.000 KCal
Fett 79.000 g
Mettet fett 5.900
Karbohydrater 1.100 g
Sukkerarter 0.500
Protein 1.400 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.900
Gtin D-pak 17350042720047
Gtin F-pak 7350042720040
Opphavssted Sverige
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Eriks peppersaus er utmerket til alle typer grillet eller stekt kjøtt. Om man vil ha den enda sterkere kan man smake den til med cayenne eller tabasco. Denne peppersausen er basert på majones smaksatt med tomatpurè, pepper og worcesterkrydder og vi anbefaler å servere den kald eller romtemperert.
Smak Sausen inneholder fire typer pepper (sort, hvit, cayenne og rosé), noe som varmer godt uten å bli for sterkt. Konsistensen er tykk og luftig.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 230 Milliliter
EPD nummer 2450591
Ingredienser Rapsolje, eggeplomme, vann, tomat, salt, eddik, peppermiks 0,97% (sort- rosé-, kajenne-, hvitpepper), sukker, løk, konserveringsmiddel: kaliumsorbat E202, natriumbenzoat E211, glukosesirup, hvitløk, eddikaroma, worchesterekstrakt, krydderekstrakt (selleri).
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Ja
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Ja
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 8 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste

Pepperonipølse calabra ca 300 g

Italiensk klassisk sterk salami.
Varenummer: 501008
F-pak i D-pak: 1

Mutti tomater finhakkede (polpa) 400 g

Knuste tomater i tomatjuice.
Varenummer: 192130
F-pak i D-pak: 12

Fourme D'Ambert AOP ca 2 kg

Fourme d'Ambert produseres i området Auvergne som ligger i det sydlige Frankrike. Osten gir ekstra god smak til supper, sauser og dressinger.
Varenummer: 905875
F-pak i D-pak: 1

Mozzarella fersk kuler 150 g

Ferske mozzarellakuler fra Italia, flotte i salaten.
Varenummer: 907223
F-pak i D-pak: 12