Til toppen

Chateau Virant olivenolje ex virgin AOP 250 ml

Produktnummer: 420111
EPD-nummer: 884262
Antall i kartong: 12
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

796,00 pr l

En balansert og aromatisk olivenolje med et hint av krydder, mandel og grønt eple. Oljen har et syreinnhold på mindre enn 0,2 prosent.

Vegan
Vegetarian
Chateau Virant er et fransk familie drevet selskap som holder til i Provence distriktet nord for Marseilles. De produserer hovedsakelig vin og olivenoljer. Chateau Virant olivenolje ex virgin AOP Aix-en-Provence er laget av ulike oliven typer, hovedsakelig Salonenque og Aglandau, samt totalt ca 15% av typene Picholine, Grossanne og Lucques. Oljen er laget av den første kaldpressingen av oliven, og har et syreinnhold på mindre enn 0,2 prosent. Dette er godt innenfor 0,8 prosent som er grensen for extra virgin oliven oljer. Oljen har en rekke ganger blitt tildelt gullmedalje- Medaille d'Or Paris, på det årlige Agricultural show i Paris.
Smak
Dette er en balansert og aromatisk olivenolje. En fremtredende smak med hint av friskt krydder, mandel og grønt eple. Olivenoljen har en blek grønn farge med et gult skjær.
Bruksområder
Dette er en olje som bør brukes i anledninger hvor oljens smak skal være spesielt fremtredende. For å få full smaksopplevelse av denne oljen bør den ikke brukes til steking eller koking, men derimot alene over ulike retter. Prøv den over en frisk salat, eller stekte og kokte grønnsaker. Hell litt olje over fersk pasta, og dryss litt havsalt på toppen – enkelt, men godt.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Pakket i beskyttende atmosfære.
Gtin D-pak 7026594201114
Gtin F-pak 3760081691616
EPD nummer 884262
Opprinnelsesland Frankrike
Opphavssted Frankrike
Varemerke Chateau Virant
Drenet vekt (Kg) N/A
Etikett AOP
Ingredienser Extra virgin olivenolje.
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 3700
Energi (KCal) 900
Fett (g) 100
Hvorav mettede fettsyrer (g) 13
Karbohydrater (g) 0
Hvorav sukkerarter (g) 0
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 0
Salt (g) 0
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Hovedbilde
Last ned

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206
Kjølevare

Eriks caesardressing 255 ml

Tykk og fyldig Cæsardressing fra den svenske kjendiskokken Erik Lallerstedt.
385025

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160