Til toppen

Chèvre Selles sur Cher AOP 150 g

Produktnummer: 904254-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

611,33 per kg

Mild chevre med mye smak. Dekket med et lag aske.

Selle sur Cher har sin historie fra området Orlanais-Berry i Loiredalen – nærmere bestemt i Anjouin. Lokalbefolkningen spiser skorpen – det er de som dyrker muggen og hevder at den inneholder den ekte ostesmaken. Det går med rundt 1,3 liter melk til å lage en enkelt ost. Den fikk sin AOP-betegnelse i 1975.
Smak
Selle sur Cher er en utsøkt AOP-chevre. Den er hvit i ostemassen, dynket i trekull/aske. Osten er rund med en diameter på ca. 15 cm, og fremstilt av upasteurisert geitemelk. Modningstiden for Selle sur Cher er kun 10 dager før eksport. Det gir den en svært mild geitesmak med en «touch» av nøttesmak.
Bruksområder
Selle sur Chevre er nydelig som dessertost, men kan også brukes som forrett eller i salater sammen med litt basilikum og tomater. Når den serveres som den er, er det viktig å temperere osten godt for at smaken skal komme til sin rett. Dette er en ost med mange muligheter, den passer like godt som forrett som til avslutning på et godt måltid.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 6
Gtin D-pak 13301170007306
Gtin F-pak 3301170007309
EPD nummer 1319789
Pakningsenhet 150 Gram
Drenet vekt 0.000
Varemerke Triballat
Sesong Nei
Opprinnelsesland Frankrike
Opphavssted Frankrike
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 1 °C.
Max.temp 6 °C.
Tilleggsinfo framstilt av rå melk.
Energi (KJ) 1179
Energi (KCal) 354
Fett (g) 23
Mettede fettsyrer (g) 17
Karbohydrater (g) 1.3
Sukkerarter (g) 1.3
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 18
Salt (g) 1.5
Bruksområder Selle sur Chevre er nydelig som dessertost, men kan også brukes som forrett eller i salater sammen med litt basilikum og tomater. Når den serveres som den er, er det viktig å temperere osten godt for at smaken skal komme til sin rett. Dette er en ost med mange muligheter, den passer like godt som forrett som til avslutning på et godt måltid.
Smak Selle sur Cher er en utsøkt AOP-chevre. Den er hvit i ostemassen, dynket i trekull/aske. Osten er rund med en diameter på ca. 15 cm, og fremstilt av upasteurisert geitemelk. Modningstiden for Selle sur Cher er kun 10 dager før eksport. Det gir den en svært mild geitesmak med en «touch» av nøttesmak.
Etikett AOP
Ingredienser Upasteurisert geitemelk, salt, animalsk løpe, fargestoff: vegetabilsk karbon E153.
Ku Nei
Sau Nei
Geit Ja
Bøffel Nei
Fasthet 3
Skarphet 1
Fyldighet 3
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 150.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Chèvre Crottin de Chavignol AOP 60 g

Chevre laget på helfet, upasteurisert geitemelk, passer godt både som forrett og dessert.
904562-fpak
 
861,67 per kg

Vivien Paille quinoa 2,5 kg

Quinoa er små frø som har opprinnelse fra Andesfjellene. Brukes på lik linje som couscous, bulgur og ris.
130119-fpak

Vivien Paille linser grønne fra Puy AOP 500 g

Franske grønne linser med opprinnelsesmerking.
130126-fpak
 
130,20 per kg

# Vivien Paille linser grønne 500 g

Tørkede grønne Berry-linser som kan brukes til supper og salater
130127-fpak
 
73,80 per kg